Τετάρτη, Απριλίου 27

Κώστας Αρζόγλου: «Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος και άναψαν τα φώτα! Νόμιζα ότι θα χαθεί ο κόσμος»

Ο Κώστας Αρζόγλου ξεκίνησε να ασχολείται με το επάγγελμα του ηθοποιού σε ηλικία 23 ετών.

Για την μέχρι τώρα πορεία στον χώρο του θεάματος μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και κάνοντας τον απολογισμό του παραδέχτηκε πως:

«Υπήρξε περίοδος που ψωνίστηκα. Ήμουν 25 ετών και στο περίπτερο της γειτονιάς μου ήμουν στα εξώφυλλα των περιοδικών. Δεν ξέρω με ποιο ρόλο με έχει ο κόσμος στο μυαλό του. Γινόταν τότε χαμός για τον Αρζόγλου, όχι για τον ρόλο».

Στην συνέχεια αποκάλυψε την πιο άβολη στιγμή που είχε βιώσει πάνω στην σκηνή: «Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα. Νόμιζα ότι θα χαθεί ο κόσμος».

«Επαγγελματικά είμαι επιλεκτικός, προσωπικά θαυμάζω τις γυναίκες που με ανέχτηκαν», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις φοβίες του αποκάλυψε πως: «Σε κάποιες φάσεις δουλεύω με τον εαυτό μου, σε άλλες φάσεις τον χαϊδεύω. Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου να μπω στη θάλασσα. Έχω αμφίθυμη σχέση μαζί της μετά το χαμό της μητέρας μου».

 

Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου να μπω στη θάλασσα. Έχω αμφίθυμη σχέση μαζί της μετά το χαμό της μητέρας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .