Τετάρτη, Απριλίου 27

Αμφίπολη: η απόκρυψη της ελληνικής ιστορίας συνεχίζεται (Ευάγγελος Μπεξής)

Ο δίσκος της Φαιστού και η σχέση του με τον Αλέξανδρο Γ΄, που είναι θαμμένος στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης (Αστέριος Τσίντσιφος)

Οι αρχαιολόγοι του Τύμβου Καστά γνωρίζουν ότι εκεί είναι θαμμένος ο Αλέξανδρος. Δεν προχωρούν, γιατί παίζεται το κεφάλι τους. Υπάρχει απαγορευτικό από τη ΝΤΠ. Άγραφη παράδοση λέει ότι η ΝΤΠ θα συντριβεί όταν αποκαλυφθεί ο Αλέξανδρος. Ο Αστέριος Τσίντσιφος  ετοιμάζει … Συνεχίστε να διαβάζετε Ο δίσκος της Φαιστού και η σχέση του με τον Αλέξανδρο Γ΄, που είναι θαμμένος στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης (Αστέριος Τσίντσιφος).

 

Πότε θα σπάσει η σιωπή για τον τύμβο Καστά;

Πού βρισκόμαστε, πέντε χρόνια μετά την «ανασκαφή» στον τύμβο της Αμφίπολης και ένα χρόνο μετά την μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατατέθηκε από τον Σύλλογο «Φίλοι για την ανάδειξης της αρχαίας Αμφίπολης»; Τι απέγιναν τα οστά που βρέθηκαν; Τι απέγιναν … Συνεχίστε να διαβάζετε Πότε θα σπάσει η σιωπή για τον τύμβο Καστά;.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .