Στο αξιοπερίεργο να γνωρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου τι περιέχει ένα ιατρικό βαλιτσάκι αναφέρθηκε ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, στις οποίες θα παίξουν ρόλο και οι ταραγμένες σχέσεις της με τον Μάνο Δασακαλάκη.

Οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όσον αφορά το ερώτημα που υπάρχει ακόμα για το αν προμηθεύτηκε κεταμίνη ή άλλα φάρμακα από το διαδίκτυο ή την «μαύρη αγορά» των ναρκωτικών ο  πρώην ανώτερος αξιωματικής της Αστυνομίας τόνισε: «Για να προμηθευτεί τα φάρμακα κάποιος θα έπρεπε να δώσει τα στοιχεία του και στοιχεία της πιστωτικής κάρτας».

Για τους νέους, σημερινούς ισχυρισμούς της Ρ. Πισπιρίγκου, ο Θ. Κατερινόπουλος ανέφερε:    

«Ως κατηγορούμενη θα μπορούσε να λέει ό,τι θέλει. Ένας γιατρός όμως δε θα μπορούσε να δώσει μια τέτοια ουσία στο κοριτσάκι αφού είχε καταλήξει».

«Η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά τις αρχές»

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ επισήμανε ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποφασίσει να πετάει τη μπάλα στη μία πλευρά και ο Μάνος Δασκαλάκης στην άλλη, αλλά κάποια στιγμή θα συγκρουστούν οι μπάλες και θα βρεθούν στο κέντρο».

Πρόσθεσε ακόμη ότι η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά τις αρχές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «κάποια στιγμή η αλήθεια θα δέσει, κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι θάνατοι δύο ακόμη κοριτσιών».

«Θα έχουμε σύντομα συνταρακτικές εξελίξεις»

Τέλος ο Θ. Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του «ότι πολύ σύντομα θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που χάνει το τρίτο παιδί και μετά από λίγες εβδομάδες πάει στα μπουζούκια».