Παρασκευή, Απριλίου 22

Νέο αρνητικό ρεκόρ! Οι Έλληνες πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη

δωσ

Νέα αρνητική πρωτιά για την χώρα μας και τους χαμηλόμισθους Έλληνες οι οποίοι πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράζει ψίχουλα σε ένα μικρό ποσοστό πολιτών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, οι οικογένειες καλούνται να δαπανήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό από το μηνιαίο εισόδημά τους στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Τιμών Ηλεκτρισμού της Αγοράς Επόμενης Ημέρας, η τιμή της μεγαβατώρας στην Ελλάδα φτάνει τα 255,95, την ώρα που στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών η τιμή κυμαίνεται στα στα 120 ευρώ.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος κάνει λόγο για ξεκάθαρη αισχροκέρδεια: «Και σήμερα πρώτοι στην Ευρώπη! Στην ακρίβεια, στη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος! Με διαφορά +45% από τη δεύτερη Ιταλία. Ξεκάθαρη η #αισχροκέρδεια. Αξίζει ένα μπράβο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καταφέρνει να μας πάει κάθε μέρα και χειρότερα».

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%ad%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%ce%b5%ce%ba%cf%8c%cf%81-%ce%9f%ce%b9-%ce%88%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .