Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Νέο αρνητικό ρεκόρ! Οι Έλληνες πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη

δωσ

Νέα αρνητική πρωτιά για την χώρα μας και τους χαμηλόμισθους Έλληνες οι οποίοι πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράζει ψίχουλα σε ένα μικρό ποσοστό πολιτών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, οι οικογένειες καλούνται να δαπανήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό από το μηνιαίο εισόδημά τους στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Τιμών Ηλεκτρισμού της Αγοράς Επόμενης Ημέρας, η τιμή της μεγαβατώρας στην Ελλάδα φτάνει τα 255,95, την ώρα που στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών η τιμή κυμαίνεται στα στα 120 ευρώ.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος κάνει λόγο για ξεκάθαρη αισχροκέρδεια: «Και σήμερα πρώτοι στην Ευρώπη! Στην ακρίβεια, στη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος! Με διαφορά +45% από τη δεύτερη Ιταλία. Ξεκάθαρη η #αισχροκέρδεια. Αξίζει ένα μπράβο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καταφέρνει να μας πάει κάθε μέρα και χειρότερα».

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%ad%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%ce%b5%ce%ba%cf%8c%cf%81-%ce%9f%ce%b9-%ce%88%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.