Παρασκευή, Απριλίου 22

Υπόθεση Πάτρας: «Καίνε» τον Μάνο Δασκαλάκη οι καταθέσεις για τη σπιτονοικοκυρά


INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τις τελευταίες ώρες οι καταθέσεις μαρτύρων για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της κατηγορούμενης και προφυλακισμένης για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, κάθώς όπως προκύπτει από αυτές, ο θάνατος της Ευγενίας Κούτρα

- Θεοδωροπούλου φαίνεται να «επισπεύσθηκε», διότι η 69χρονη παραμελείτο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε στα χέρια του πληρεξούσιο από την σπιτονοικοκυρά για να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις της και για να τη φροντίζει, με τα χρήματα των δύο συντάξεών της (περίπου 1.500 ευρώ τον μήνα).

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γινόταν, όπως προκύπτει από πολλά στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η Ασφάλεια Πάτρας.

Όπως προκύπτει, ο Μάνος Δασκαλάκης, από την ώρα που απέκτησε το πληρεξούσιο το 2017, σταμάτησε να πληρώνει τις υποχρεώσεις της θανούσης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το χρέος της προς τις τράπεζες, ενώ εκτιμάται από τις Αρχές ότι, ίσως χρησιμοποιούσε το μεγαλύτερο μέρος των συντάξεων για ίδιο όφελος. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τον ΕΦΚΑ, εισέπραξε τουλάχιστον μία σύνταξη μετά τον θάνατό της.

Η σπιτονοικοκυρά εισήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου τον Σεπτέμβριο του 2020 και λίγες ημέρες μετά απεβίωσε. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να ανέφερε λανθασμένη ημερομηνία θανάτου στους συγγενείς της εκλιπούσης.

Την ίδια ώρα περίοικοι της θανούσης έχουν αναφέρει η κατάσταση της υγείας της δεν δικαιολογεί ένα τέτοιο ξαφνικό τέλος.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου, έχοντας εξουσιοδότηση από τους θεράποντες γιατρούς, διαβεβαίωσε ότι ήταν πολυοργανική η ανεπάρκεια της 69χρονης και όσα αναγράφονται στο πιστοποιητικό θανάτου, αναλυτικά, σημαίνουν ότι απεβίωσε από προχωρημένη σηψαιμία.

Τέλος, όσον αφορά στην υπογραφή του πιστοποιητικού θανάτου δεν έγινε από γιατρό του Τμήματος Εφημερευόντων, αλλά από την θεράπουσα γιατρό, που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο, για να τονιστεί ότι παρατηρείται αυτό και δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο.

Πηγή: pelop.gr

facebook sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .