Σάββατο, Απριλίου 16

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε την ηλικία του και άφησε «άφωνο» τον Νίκο Μουτσινά

Memos_Mpegnis

«Τι είσαι; Ούτε καν» είπε έκπληκτος ο παρουσιαστής όταν άκουσε, πόσο χρονών είναι ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογήθηκε ότι το προφίλ του «σοβαρού» που βγάζει προς τα έξω δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά ήταν το απόγευμα της Παρασκευής ο Μέμος Μπεγνής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ηθοποιός ήταν ο Κύκλωπας στο σόου «The Masked Singer» και το βράδυ της Πέμπτης κλήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

«Το προφίλ που βγάζω προς τα έξω είναι ενός σοβαρού, μετρημένου, αλλά δεν έχει καμία σχέση το προφίλ μου το έξω με την πραγματικότητα. Γενικά δεν πάω σε σόου και σε τέτοια αλλά το έκανα γιατί ήτανε εκ του ασφαλούς όλο αυτό, δεν εκτιθέμεθα σε αυτή την εκπομπή και ήταν ωραίο», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής, με αφορμή τη συμμετοχή του στο «The Masked Singer».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την ηλικία του και εξέπληξε τον Νίκο Μουτσινά.

«Την ηλικία μου την λέω, είμαι 47 ετών. Τον Νοέμβριο κλείνω τα 48», αποκάλυψε ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή να απαντά φανερά έκπληκτος:«Τι είσαι; Αλήθεια λες; Ούτε καν. Εγώ για κάποιο λόγο σε έχω πάντα στο μυαλό μου ότι είσαι πολύ νέος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjavbru06h49)

https://www.protothema.gr/life-style/article/1233644/o-memos-begnis-apokalupse-tin-ilikia-tou-kai-afise-afono-ton-niko-moutsina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .