Σάββατο, Απριλίου 16

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Έτσι “ΕΚΛΕΨΕ” και ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ τον ΑΝΤΡΑ της Ρούλας Κορομηλά!!!

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Έτσι “ΕΚΛΕΨΕ” και ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ τον ΑΝΤΡΑ της Ρούλας Κορομηλά!!! Όλοι οι άνθρωποι που ζούσαν τις ιστορίες της Ελληνικής τηλεόρασης από κοντά ή μακριά πριν 20 χρόνια, γνωρίζουν πολύ καλά και θυμούνται τον γάμο της Ρούλα Κορομηλά με το Νάσο Γαλακτερό. Ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας ήταν παντρεμένος με την εθνική μας παρουσιάστρια τότε που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ως διαυθύντρια σ’ ένα από τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε παρέ αμε το τότε ζευγάρι.

Οι επισκέψεις της στο σπίτι της Ρούλας δεν ήταν λίγες και όπως γνωρίζαμε όλοι την περίοδο εκείνη στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στα βόρεια προάστεια γνώρισε από κοντά τον Νάσο Γαλακτερό!


Όμως όπως ο ίδιο ο Νάσος Γαλακτερός είπε, την γνώρισε σε μια συνέντευξη που έκανε τότε για ένα περιοδικό! Δεν διευκρίνησε όμως, πότε τοποθετεί χρονικά την γνωριμία τους!

Ο λόγος του χωρισμού τους, όπως τον απέδωσε ο γοητευτικός καλαθοσφαιριστής στο περιοδικό που διήθυνε η νυν σύζυγος του!

Σε παλιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό στο οποίο διευθύντρια ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δηαλδή το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

Αμέσως μετά το διαζύγιο της Κορομηλά με τον Γαλακτερό, έγινε γνωστη η σχέση Ζαμπέτογλου – Γαλακτερού!

 https://freegossip.gr/nansy-zampetoglou-to-skandalo-etsi-eklepse-kai-pantreytike-ton-antra-tis-roulas-koromila/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .