Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πάτρα: Βίντεο με την Τζωρτζίνα να κλείνει τη μύτη της Ίριδας ενώ παίζουν


«Δύσκολα θα κάνει ένα παιδάκι αυτή την κίνηση αν δεν την έχει δει κάπου»

Ένα οπτικό ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ και δείχνει την Τζωρτζίνα να παίζει με την Ίριδα κλείνοντάς της την μύτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

«Δύσκολα θα κάνει ένα παιδάκι αυτή την κίνηση αν δεν την έχει δει κάπου», σχολίασε ο απόστρατος Ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ προβαλλόταν το βίντεο.

«Το πανάκι έκλεισε το στόμα και το χέρι έκλεισε τη μύτη» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ένας από τους πρώτους που τοποθετήθηκε δημόσια για την υπόθεση της Πάτρας, λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρο έγκλημα.

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, συμφώνησε λέγοντας τα εξής: «Στο βρέφος υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. Το μόνο τραύμα είναι εντός της στοματικής κοιλότητας το οποίο σημαίνει μετά βεβαιότητας ότι το πανάκι βρέθηκε στο στόμα του μωρού και εμποτίστηκε με το αίμα από τραύμα που έφερε το βρέφος στη στοματική κοιλότητα από πριν».

Δείτε το βίντεο:

https://www.in.gr/2022/04/01/greece/patra-vinteo-tin-tzortzina-na-kleinei-ti-myti-tis-iridas-eno-paizoun/

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.in.gr/2022/04/01/greece/patra-vinteo-tin-tzortzina-na-kleinei-ti-myti-tis-iridas-eno-paizoun/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.