Κυριακή, Απριλίου 3

Heidi Klum: Κάνει twerking και… πέφτει κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΑΙΝΤΙ

H Heidi Klum μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram της από τα γυρίσματα του ‘Germany’s Next Top Model’ στο οποίο είναι κριτής και παρουσιάστρια.

Το μοντέλο βρέθηκε με την βραζιλιάνα drag queen και τραγουδίστρια Pabllo Vittar που συμμετείχε στην εκπομπή ως guest κριτής και μαζί γύρισαν ένα βίντεο που τις δείχνει να κάνουν twerking στην

κάμερα. Στο βίντεο η Klum φοράει ένα καρό mini φόρεμα σε άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις και ένα ζευγάρι μπότες.

 

Οι δύο σταρ χόρεψαν μπροστά στην κάμερα μέχρι εξαντλήσεως όπως φαίνεται αφού στο τέλος η Klum πέφτει κάτω- με χιουμοριστική διάθεση -από κούραση.

Το μοντέλο που έχει περπατήσει σε μερικά από τα πιο σημαντικά fashion shows και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για brands των Liz Claiborne και Marc Jacobs, συνηθίζει να ανεβάζει βίντεο από τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει.

Πριν λίγους μήνες είχε έρθει, μάλιστα, και στη χώρα μας για τις ανάγκες της εκπομπής και είχε γυρίσει σκηνές στο Ζάππειο μαζί με την guest κριτή Kylie Minogue αλλά και στη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .