Δευτέρα, Απριλίου 18

Για να ΜΕΙΩΘΟΥΝ οι ... υποθέσεις....



ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ...

Κατ' εντολήν φυσικά...

Γράφει η Λιάνα Καστρινάκη

Μάχιμη Δικηγόρος

Μετά την διάλυση του ΕΣΥ, σειρά παίρνει η Δικαιοσύνη.

Στο φόρουμ των Δελφών, αντίγραφο του Παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ του Σβαμπ, που στήσανε σαν καλοί μαθητές που είναι, συζητάνε ΗΔΗ πώς θα αυξηθεί το κόστος της δικαιοσύνης για να μειωθούν οι υποθέσεις,

διότι λέει, η καθυστέρηση ενός μόνο μήνα στην έκδοση απόφασης κάνει ζημιά στην ..οικονομία.

Εννοούν δηλαδή στην διάλυση και μεταφορά κάθε πλούτου και κάθε ιδιοκτησίας της χώρας στα αφεντικά τους μέσω της ΑΑΔΕ, των τραπεζών και των κερδοσκόπων αλλοδαπών και ημεδαπών, που έχουν ορμήξει σ'αυτή τη χώρα σαν σμήνη ακρίδων.

Ταυτόχρονα, ο …μικροβιολόγος Υπουργός Δικαιοσύνης έχει εγκρίνει 2.153.000 ευρώ αμοιβή για τις συμβουλές της Παγκόσμιας Τράπεζας που θα αναλάβει την μείωση του αριθμού των Πρωτοδικείων που δεν έχουν κίνηση ανά την Επικράτεια.

Μια Βουλγάρα εκπρόσωπος και ένας Σέρβος έχουν ήδη αναλάβει και με την συνοδεία εκπροσώπων του υπουργείου δικαιοσύνης ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους προϊσταμένους των δικαστικών σχηματισμών την παροχή στοιχείων για να «διορθώσουν» την ελληνική δικαιοσύνη.

Κάποιοι δικαστές που επικυρώνουν όποιονδήποτε ψευδο- ισχυρισμό φτάνει να το λέει η Τράπεζα και τα αλλοδαπά κερδοσκοπικά φαντς, έχουν καταλάβει ότι σε λίγα χρόνια θα είναι άνεργοι;

Μας έχει πνίξει η βρώμα και η δυσωδία σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ ΦΒ

 

 https://shmantikanea.blogspot.com/2022/04/blog-post_518.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .