Πέμπτη, Απριλίου 28

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο “ΤΣΑΡΟΣ”! ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: «Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΛΕΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ» – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΠΟΥΤΙΝΝ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε για άλλη μια φορά, το μεσημέρι της Τετάρτης, ότι «όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στο Ντονμπάς και την Ουκρανία θα εκπληρωθούν».

«Θέλω να τονίσω ξανά: όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγουμε στο Ντονμπάς και την Ουκρανία,

η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, θα εκπληρωθούν», δήλωσε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης με μέλη του Συμβουλίου Νομοθετών της Ρωσίας, σύμφωνα με το Russia Today.
Επιπλέον, ο Πούτιν προειδοποίησε για τις συνέπειες της εξωτερικής ανάμειξης στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αφήνοντας, μάλιστα, έμμεσες αιχμές ακόμα και για τη χρήση πυρηνικών.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν
H απάντηση θα είναι «αστραπιαία και σκληρή»
Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, εάν κάποιος προσπαθήσει να παρέμβει στα γεγονότα και να δημιουργήσει απαράδεκτες στρατηγικές απειλές για τη Ρωσία, τότε η απάντηση θα είναι «αστραπιαία και σκληρή».

«Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία για το σκοπό αυτό. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ένα για το οποίο κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί. Και δεν θα καυχηθούμε. Θα το χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί. Και θέλω να το γνωρίζουν όλοι αυτό», τόνισε.

Ο Πούτιν κατηγόρησε για ακόμα μια φορά την Δύση ότι θέλει να διαμελίσει την Ρωσία και επανέλαβε ότι η Μόσχα θα εκπληρώσει όλους τους στρατιωτικούς της στόχους.

 https://www.makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .