Παρασκευή, Απριλίου 1

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: «ΦΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ»

000_16

Μια νέα μαρτυρία «φωτιά» βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας. Μπορεί η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου,  να συνελήφθη την Τετάρτη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο η υπόθεση κάθε άλλο παρά στο τέλος της έφτασε.

Μάλιστα η νέα αυτή μαρτυρία δεν αφορά τους θανάτους των παιδιών, αλλά τη σπιτονοικοκυρά το σπιτιού που έμενε το ζευγάρι με τα τρία παιδιά.

Η συγκλονιστική αυτή μαρτυρία έρχεται από άτομο του περιβάλλοντος της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε την ιδιότητά του, αλλά ούτε και το όνομά του. Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα και ότι του μιλούσε για τα πάντα.

Ο άνθρωπος αυτός αναφέρει πως η εν λόγω γυναίκα -η οποία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής- έφυγε από καρκίνο, του είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν ότι μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης να της κάνουν κακό.

«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο» συμπλήρωσε

«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο» τόνισε επίσης.

Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA, ο ίδιος άνθρωπος συμπληρώνει πως η ηλικιωμένη γυναίκα έτρωγε φαγητό μόνο απ’ έξω προκειμένου αφού φοβόταν μην της ρίξουν τίποτα μέσα.

tempo24.news

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.