Παρασκευή, Απριλίου 1

Ρούλα-Μάνος: Μηνύματα - δηλητήριο διευρύνουν τον κύκλο των συνεργών

Το «άδειασμα» του Μάνου στη Ρούλα και η... ανταλλαγή ευθυνών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι έρευνες παίρνουν νέα κατεύθυνση.

Ρούλα-Μάνος: Μηνύματα - δηλητήριο διευρύνουν τον κύκλο των συνεργών

Την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας πέφτουν ως «βόμβα» η μία μετά την άλλη, μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε «δηλητηριώδεις» δηλώσεις.

Με τη μητέρα των τριών κοριτσιών να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ο εν διαστάσει σύζυγός της, την αποκαλεί πλέον «κατηγορούμενη».

Παράλληλα, «αιχμές» προς το Μάνο εκτοξεύονται και από τη μεριά της Ρούλας, καθώς ο θείος της 33χρονης ρώτησε ευθέως μιλώντας στον Alpha, γιατί ότι ο πατέρας δεν έχει μπει στο στόχαστρο, όπως η μητέρα.

Την ίδια γραμμή ακολουθεί και η μητέρα της Ρούλας: «Γιατί λέτε για την κόρη μου συνεχώς; Γιατί δεν λέτε για τον πατέρα; Σε αυτόν να ζητήσετε απαντήσεις. Αυτό να πει. Τι λέει αυτός; Αυτός να δώσει απαντήσεις, όχι η κόρη μου. Μόνο αυτός. Πού είναι;», είπε η ίδια.

Ωστόσο, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη υποδέχτηκε με έκπληξη τη στάση αυτή και απάντησε λέγοντας πως «δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί».

Νέα κατεύθυνση στις έρευνες

Εντωμεταξύ, βαθαίνει ο κύκλος των ερευνών σε Πάτρα και Αθήνα, καθώς οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν τις δηλώσεις συγγενών και οικείων της κατηγορούμενης.

Νέα πρόσωπα ενδέχεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών, ενώ δε αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνεργοί στο έγκλημα.

Επίσης, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τώρα οι περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας, προκειμένου να εξεταστεί αν υπήρξε ο ίδιος μηχανισμός θανάτου.

«Αδειάζει» τη Ρούλα ο Μάνος

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι.

Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης σπάζοντας τη σιωπή των προηγούμενων ημερών.

Ο δικηγόρος του κ. Καράμπελας, περιέγραψε έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Νικολούλη για Ρούλα: Μου «έδινε» ανοιχτά τον Μάνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται πως είχε μια... περίεργη συμπεριφορά σχετικά με όσα έλεγε για των πατέρα των παιδιών της, ενώ μιλούσε με την Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι η 33χρονη της είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;» και σημειώνει ότι μάλλον γι' αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε, μιλώντας από τη ΓΑΔΑ, αυτή την εικόνα για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Μάλλον έχει κάποιο λόγο που το κάνει» εκτίμησε η Αγγελική Νικολούλη.

«Μου τον «έδινε» τον Μάνο» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, που προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως είπε, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη ρωτούσε συχνά τη δημοσιογράφο: Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα

 https://www.ieidiseis.gr/ellada/139396/royla-manos-minymata-dilitirio-dierevnoyn-ton-kyklo-ton-synergon

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .