Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Προκλητική ανάρτηση του κοινοβουλίου της Ουκρανίας για το Πάσχα


Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του κοινοβουλίου της Ουκρανίας στο Twitter.

Βέβηλη ανάρτηση από το κοινοβούλιο της Ουκρανίας
Στην ανάρτηση φαίνονται πασχαλινά αυγά να έχουν μετατραπεί σε χειροβομβίδες.
Θυμίζοντας με αυτό τον τρόπο την φωτογραφία της Αφρικής όπου όταν τα νατοϊκά στρατεύματα ισοπέδωναν την Σερβία, ημέρες του Πάσχα, έριχναν βόμβες του πάνω τους έγραφαν καλό Πάσχα!

Νατοϊκοί βομβάρδιζαν ορθόδοξους Σέρβους τις ημέρες του Πάσχα, με βόμβες που έγραφαν «Καλό Πάσχα»!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση θα μπορούσε να είναι η καλύτερη απάντηση στις ευχές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου που στα μηνύματα τους ταύτισαν τα θεία πάθη με την Ουκρανία.

Φυσικά και ο λαός της Ουκρανίας ζει έναν Γολγοθά. Από το 2014, όταν οι Ουκρανοί νεοναζί βομβάρδιζαν εκκλησίες με ρουκέτες που έγραφαν πάνω τους «θάνατο στους ορθόδοξους». Έως σήμερα με την εισβολή της Ρωσίας έχει ισοπεδώσει πόλεις και χωριά.

Νεοναζί της Ουκρανίας, Βομβάρδιζε εκκλησίες με ρουκέτες που έγραφαν «θάνατος στους ορθοδόξους»


Το μήνυμα της θυσίας του Χριστού φυσικά δεν διαχωρίζει τα θύματα. Δεν υπάρχουν καλές και κακές σφαγές. Όποιος διαχωρίζει τους νεκρούς, είναι με τους σταυρωτές και όχι τον Εσταυρωμένο.
newsbreak.gr

 https://taxalia.blogspot.com/2022/04/blog-post_259.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.