Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πασχαλινή εξόρμηση σε νησί του Αργοσαρωνικού!Οι όμορφες εικόνες που μοιράστηκε η παρουσιάστρια στο Instagram

Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού, εκτός Αθηνών περνάει τις ημέρες του Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της.  

Η παρουσιάστρια του Happy Day επέλεξε για το τετραήμερο την Ύδρα, ποστάρωντας μια σειρά από όμορφες εικόνες στο Instagram.

«Εύχομαι να περνάτε υπέροχα! Μετά από δύο χρονιές που το Πάσχα μείναμε σε κλοιό ασφαλείας λόγω covid επιτέλους μπορούμε να απολαύσουμε την υπέροχη χώρα μας. Καλή Ανάσταση», έγραψε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.


έγραψε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, απαθανάτισε τις βόλτες τους στο γραφικό νησί με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη Σοφού, αλλά και τον γιο της Γιάννη-Εφραίμ. έγραψε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. 

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, απαθανάτισε τις βόλτες τους στο γραφικό νησί με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη Σοφού, αλλά και τον γιο της Γιάννη-Εφραίμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.