Παρασκευή, Απριλίου 22

Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια: Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη, περιμένει το παιδί γνωστού γιατρού (ΦΩΤΟ)

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε δημοσίευμα περιοδικού που αναφέρει πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος, ένα χρόνο μετά από τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού YES, η

44χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ» φαίνεται πως είναι έγκυος και βρήκε τον ερώτα στο πρόσωπο του οδοντιάτρου, Κωνσταντίνου Δέδε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το δημοσίευμα – φωτιά για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας

Υπενθυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, το πρώην ζευγάρι, Μιχάλης Χατζηγιάννης και η παρουσιάστρια μέσα από κοινή τους δήλωση ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Έτσι, ένα χρόνο μετά φαίνεται πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή.

 https://seleo.gr/lifestyle/%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%85%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b6%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%bc%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .