Παρασκευή, Απριλίου 1

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φύλλο και φτερό» παρουσία εισαγγελέα το σπίτι που διέμενε στην Πάτρα - Δείτε βίντεο

eisaggeleas3

Λίνα Κεκέση

Οι αρχές ψάχνουν στοιχεία μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Εντατικές έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου πραγματοποιούν οι αρχές, παρουσία εισαγγελέα στην Πάτρα. Μέσα στο σπίτι βρίσκεται και η αδερφή της, Δήμητρα. 

Η έρευνα γίνεται μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. 

Την Τετάρτη, μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φυγαδεύσει την οικογένειά της τα ξημερώματα. 
https://www.protothema.gr/greece/article/1228463/alert-roula-pispirigou-ereunes-parousia-eisaggelea-sto-spiti-pou-diemene-stin-patra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .