Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε πως ήρθε η ώρα πλέον να βγάλει τη μάσκα. Η ίδια ανάρτησε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, στην οποία θα μιλήσει για όσα συνέβησαν.
Είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της δημοσίως, έπειτα από την επίθεση.
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.