Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ-Εγκλήματα του ΑΖΟΦ στην Bucha έρχονται στην επιφάνεια ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ


Η Δύση προσπαθεί μέσω ολων σχεδόν των φιλοδυτικών ΜΜΕ να αποδείξει ως εγκληματίες τον ρωσικό στρατό και τον Πούτιν όμως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και αποστομωτικές γιατι τα βίντεο που δείχνουν ακόμα και Αμερικανοί και οχι μόνο ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι δείχνουν πόσο άθλια είναι η προπαγάνδα τους.

Ενώ εχουν φιμώσει τον Ρωσικό τύπο δεν μπορούν να φιμώσουν τους Ανεξάρτητους δημοσιογράφους οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους αναδεικνύουν τα ψέματα με εικόνες αλλά και βίντεο πως αυτά τα αίσχη τα δημιουργεί το τάγμα του Αζοφ δασκαλεμένο απο τους μαιτρ του είδους της προπαγάνδας Αμερικανούς. Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός της χώρας να τα βλέπει αυτά και να μην κάνει δηλώσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την χώρα με την εχθρική στάση που κρατάει στην Ρωσία και που το εμπάργκο που ο ίδιος(μέσω του ΝΑΤΟ και της ΕΕ) έχει επιβάλλει στραγγαλίζει οικονομικά τον Ελληνα πολίτη.

Ο Gerashchenko εδώ ξεφτιλίζεται στην κυριολεξία καθώς περνάει δίπλα του πτώμα φιλορώσου με άσπρη κορδέλα στο μπρατσο του (ξεχασε να ειδοποιήσει να το αφαιρέσουν.)

Το πιο κάτω βίντεο ειναι πραγματικά εμετικό καθώς δείχνει Ρώσους με άσπρο περιβραχιόνιο μέσα σε λίμνη απο αίμα απο τα τέρατα του Αζοφ οι οποίοι ουρλιάζουν ζητω η Ουκράνία..Ποιοι είναι τελικά οι δολοφόνοι. Ποιοι πρέπει να περάσουν απο τα διεθνή δικαστήρια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.