Κυριακή, Απριλίου 10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ-Εγκλήματα του ΑΖΟΦ στην Bucha έρχονται στην επιφάνεια ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ


Η Δύση προσπαθεί μέσω ολων σχεδόν των φιλοδυτικών ΜΜΕ να αποδείξει ως εγκληματίες τον ρωσικό στρατό και τον Πούτιν όμως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και αποστομωτικές γιατι τα βίντεο που δείχνουν ακόμα και Αμερικανοί και οχι μόνο ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι δείχνουν πόσο άθλια είναι η προπαγάνδα τους.

Ενώ εχουν φιμώσει τον Ρωσικό τύπο δεν μπορούν να φιμώσουν τους Ανεξάρτητους δημοσιογράφους οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους αναδεικνύουν τα ψέματα με εικόνες αλλά και βίντεο πως αυτά τα αίσχη τα δημιουργεί το τάγμα του Αζοφ δασκαλεμένο απο τους μαιτρ του είδους της προπαγάνδας Αμερικανούς. Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός της χώρας να τα βλέπει αυτά και να μην κάνει δηλώσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την χώρα με την εχθρική στάση που κρατάει στην Ρωσία και που το εμπάργκο που ο ίδιος(μέσω του ΝΑΤΟ και της ΕΕ) έχει επιβάλλει στραγγαλίζει οικονομικά τον Ελληνα πολίτη.

Ο Gerashchenko εδώ ξεφτιλίζεται στην κυριολεξία καθώς περνάει δίπλα του πτώμα φιλορώσου με άσπρη κορδέλα στο μπρατσο του (ξεχασε να ειδοποιήσει να το αφαιρέσουν.)

Το πιο κάτω βίντεο ειναι πραγματικά εμετικό καθώς δείχνει Ρώσους με άσπρο περιβραχιόνιο μέσα σε λίμνη απο αίμα απο τα τέρατα του Αζοφ οι οποίοι ουρλιάζουν ζητω η Ουκράνία..Ποιοι είναι τελικά οι δολοφόνοι. Ποιοι πρέπει να περάσουν απο τα διεθνή δικαστήρια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .