Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Elettra Lamborghini: Η νέα συλλογή της Yamamay έχει την υπογραφή της χρυσής κληρονόμου

Elettra Lamborghini: Η νέα συλλογή της Yamamay έχει την υπογραφή της χρυσής κληρονόμου
Η χρυσή κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Elettra Lamborghini, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Yamamay για μια capsule συλλογή με εσώρουχα, νυχτικά και street-wear με την υπογραφή της.

Η συλλογή περιορισμένης έκδοσης «Elettra Lamborghini for Yamamay» περιλαμβάνει ένα σετ εσωρούχων (τριγωνικό σουτιέν με τρεις τύπους σλιπ), ένα νυχτικό, μια πιτζάμα και ρούχα όπως φούτερ, τοπ, και ποδηλατικό σορτς – όλα από βαμβάκι.

Τα κομμάτια διαθέτουν το logo «Electric at Heart» και το animal-print μοτίβο – το οποίο ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν του στυλ της Elettra και το οποίο, για αυτή την κάψουλα, αναμιγνύεται με την «ηλεκτρική» επιγραφή που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη συλλογή.

Μερικά κομμάτια περιλαμβάνουν τον ισχυρισμό «Te amo, te quiero, Tequila» από το τραγούδι «Pistolero», μία από τις πιο διάσημες επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Μια λαμπερή, άνετη, και ποικιλόμορφη συλλογή από σχέδια και prints που στόχο έχουν να αιφνιδιάσουν και να αντικατοπτρίσουν την τρέχουσα τάση των street-wear καθώς και την προσωπικότητα της Elettra.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.