Πέμπτη, Μαΐου 12

Κλείνουν οι τράπεζες η μία μετά την άλλη --Χρήστος Σταϊκούρας: “Στο 100% η αποζημίωση πρώην εργαζομένων σε τράπεζες που εκκαθαρίστηκαν”

Σταϊκούρας

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοίνωσε ότι οι πρώην εργαζόμενοι στις τράπεζες που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση, θα λάβουν στο 100% την αποζημίωσή τους.

«Με Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που υπεγράφη σήμερα, ολοκληρώνεται η διευθέτηση του ζητήματος καταβολής του 100% –

δηλαδή, ολόκληρης – της αποζημίωσης στους πρώην εργαζόμενους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση και οι οποίοι, μέχρι σήμερα, είχαν λάβει το 80% της αποζημίωσης αυτής», ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών.

«Έτσι, υλοποιείται η δέσμευσή μας να υπάρξει, ανάλογα με τις χρηματοροές της Ενιαίας Ειδικής Εκκαθάρισης, προσαρμογή έως την πλήρη καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης στους πρώην εργαζόμενους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.