Πέμπτη, Μαΐου 12

“Πύρινος” ο Γιώργος Κύρτσος κατά του Μητσοτάκη: «Παραμύθια ότι η Ελλάδα είναι ενεργειακός κόμβος – Απλώς εισάγει ακριβό LNG»

κουλης κυρτσος

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Κύρτσος, στο περιθώριο της επικείμενης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ την στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ενισχύσει την τουρκική Αεροπορία με F-16 Viper.

Αρχικά ο Γιώργος Κύρτσος μιλάει για «δύσκολη επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ», σημειώνοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος «αναβαθμίζει εξοπλισμούς και σχέσεις με Τουρκία», ενώ χαρακτηρίζει «παραμύθια τα περί Ελλάδας ”ενεργειακού κόμβου”» που ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός αφού στην τελική, απλώς «εισάγει πανάκριβο LNG».

Ο Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει την έγκριση για προμήθεια  F-16 Viper στους Τούρκους ως «αναβάθμιση της Τουρκίας λόγω Ουκρανίας» και κάνει λόγο για «εξωφρενική θέση Μητσοτάκη», αναφερόμενος στο σχόλιο του Έλληνα πρωθυπουργού περί «διαδικαστικής πρωτοβουλίας», σε μια προσπάθεια του τελευταίου να υποβαθμίσει το γεγονός αν και αυτή η αμερικανική ενέργεια ακυρώνει στην πράξη τα όποια πλεονεκτήματα αποκτά η ΠΑ με την έλευση των γαλλικών Rafale και του α/α πυραύλου Meteor.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του ευρωβουλευτή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .