Δευτέρα, Μαΐου 2

Τζίτζι Χαντίντ: Παρουσίασε τη νέα συλλογή της με μαγιό και το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο

Η κολεξιόν με τίτλο «Americana» είναι εμπνευσμένη από τις αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας
Τζίτζι Χαντίντ: Παρουσίασε τη νέα συλλογή της με μαγιό και το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο

To μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ κυκλοφόρησε συλλογή με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι με τίτλο «Americana» εμπνευσμένη από τις αναμνήσεις κατά την παιδική της ηλικία στο οικογενειακό σπίτι στην Πενσιλβάνια.

«Η έμπνευση για αυτή τη συλλογή προέρχεται πραγματικά από τον χρόνο που πέρασε η Τζίτζι στο οικογενειακό της σπίτι στην Πενσυλβάνια και όλες τις αναμνήσεις που δημιούργησε εκεί με τους φίλους και την οικογένειά της», αναφέρει η ιδρύτρια του brand και καλύτερη φίλη του μοντέλου, Francesca Aiello.

Η συλλογή διακρίνεται για τα απαλά χρώματα, τις ρομαντικές επιλογές, τα ντελικάτα σχέδια και τις θηλυκές σιλουέτες. Δεν λείπουν οι φιόγκοι, τα βολάν, και τα καρό.

«Η Τζίτζι είναι τόσο ξεχωριστή για μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια σε μια δήλωση που μοιράστηκε με το Stylish του Us Weekly. «Είναι δημιουργική, σκληρά εργαζόμενη, ευγενική και τρυφερή και ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών με τη βαθιά ριζωμένη φιλία μας είναι αυτό που πραγματικά έκανε αυτή τη συλλογή όχι μόνο διασκεδαστική για να τη δημιουργήσουμε μαζί, αλλά και για να τη φωτογραφίσουμε».

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η οποία έγινε σε μία φάρμα στην Πενσυλβάνια, επιστράτευσαν ακόμη και μια άλλη παιδική κολλητή φίλη την Alana O’Herlihy.

«Σχεδιάσαμε αυτή τη συλλογή με τόση αγάπη και πιστεύω ότι πραγματικά ξεχωρίζει για τις λεπτομέρειες στα υφάσματα, τα σχέδια και τα στιλ που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε», δήλωσε η Τζίτζι και προσθέτει: «τόσο η Francesca όσο και εγώ είμαστε αρκετά κοινωνικές αλλά και μεγάλοι σπιτόγατοι και αυτή η συλλογή ενσαρκώνει και τις δυο πλευρές μας». Η συλλογή θα διαθέτει συνολικά 98 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου.

Newsbeast. Instagram, Facebook και Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.