Δευτέρα, Μαΐου 2

Κιμ Καρντάσιαν: Ο νέος της έρωτας και οι δηλώσεις που θα κάνουν έξαλλο τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Ο νέος της έρωτας και οι δηλώσεις που θα κάνουν έξαλλο τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι αδιαμφησβήτητα το πιο hot όνομα παγκοσμίως.

Ερωτευμένη φαίνεται να είναι η Κιμ Καρντάσιαν με τον 28χρονο κωμικό ηθοποιό, Πιτ Ντέιβιντσον. Μάλιστα, οι δυο τους δε διστάζουν να μοιράζονται και κοινές φωτογραφίες στα social τους. Ωστόσο, η Κιμ έκανε μια αποκάλυψη η οποία φαίνεται πως δε θα αρέσει και πολύ στον πρώην της και γνωστό ράπερ, Κάνιε Γουέστ.

Η πιο διάσημη τηλεπερσόνα του πλανήτη γη παραδέχθηκε πως σχεδόν από το πρώτο φιλί με τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον, στη σκηνή του τηλεοπτικού «Saturday Night Live», ένιωσε την έλξη μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε, σε συνέντευξη της πως παρά το γεγονός ότι τότε ακόμη ήταν ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ, ένιωσε «κάτι» με τον κωμικό. «Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά, είπα από μέσα μου "μμμ". Μπορεί να ήταν ένα φιλί που δώσαμε για τις ανάγκες του σόου, αλλά πραγματικά ένιωσα μια σπίθα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα συναισθήματα που ένιωσε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερα, όμως και πάλι, ο Πιτ Ντέβιντσον δεν της πέρασε απαρατήρητος, «Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλα για περίπου 10 χρόνια» οπότε σκέφτηκα πως αυτός ήταν ο λόγος που «ενθουσιάστηκα. Γι΄ αυτό προσπάθησα να μη δώσω τόσο σημασία, ένιωθα ηλίθια», δήλωσε.

Φαίνεται πως το φιλί του Πιτ Ντέιβιντσον, εκτός από «γλυκό», έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση της Κιμ Καρντάσιαν να αφήσει μια κι έξω τον Κάνιε Γουέστ και να ζήσει ανενόχλητη τον νέο της έρωτα.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/730774/kim-karntasian-o-neos-tis-erotas-kai-oi-diloseis-poy-tha-kanoyn-exallo-ton-kanie-goyest

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .