Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

“Πύρινος” ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: «Τόλμησαν να στείλουν ειδοποίηση διακοπής ρεύματος σε σχολεία με την ανοχή της κυβέρνησης- Η κοινωνία πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της»

Χρήστος Βρεττάκος

“Πήγαν ένα βήμα παραπέρα βάζοντας τώρα στο στόχαστρο με την ανοχή της κυβέρνησης και τα σχολικά κτίρια τα οποία απειλούν με διακοπή ηλεκτροδότησης” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Όπως εξήγησε ο κ. Χρήστος Βρεττάκος  τα ειδοποιητήρια αφορούν δύο σχολεία, το 7ο Δημοτικό Σχολείο και το 26ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου τα οποία όμως όπως τόνισε δεν θα μείνουν χωρίς ρεύμα ούτε ένα λεπτό. «Ένα λεπτό μετά εμείς θα συνδέσουμε ξανά το ρεύμα. Έχουμε ηλεκτρολόγους. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι όμως πως είναι θέμα της κυβέρνησης. Τη χώρα δεν την κυβερνά ο διευθύνων Σύμβουλος, οι πάροχοι. Δηλαδή θα κόψουμε το ρεύμα, σε νοσοκομεία γηροκομεία αφήνοντας στο απυρόβλητο τους παρόχους» αναρωτήθηκε.

“Ένα δημόσιο αγαθό το έκαναν εμπόρευμα είπε ο Δήμαρχος τονίζοντας  ότι το ρεύμα με την έναρξη της λειτουργίας του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας, από τον Νοέμβριο του 2020, έπαψε να λογίζεται ως κοινωνικό αγαθό και μετατράπηκε σε χρηματιστηριακό προϊόν. 

Η κοινωνία δεν αντέχει, δεν είναι η αιτία ο πόλεμος στην Ουκρανία, το κακό δεν ξεκίνησε τώρα. Τώρα απλά κορυφώνεται. Η κοινωνία πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, δεν πάει άλλο”.

deh_-_diakopi_revmatos_-_keratsini

Ακούστε εδώ:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%ce%94%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%9a%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%94%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.