Παρασκευή, Μαΐου 27

Ένα απέραντο… κρεβάτι! Νατάσα Καλογρίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου»

kalogridi

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως κάποια στιγμή έκανε ψυχανάλυση, μίλησε με λόγια αγάπης για τη μητέρα και τον αδερφό της, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο πολύ της έχει στοιχίσει ο θάνατος του πατέρα της. Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τον οποίο χαρακτήρισε υπέροχο άνθρωπο.

Μιλώντας για την ψυχανάλυση είπε: «Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά».

Στη συνέχεια μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο έχασε στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών. «Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δεν γινόταν δεν θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου». Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια: «Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά».

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε και για τις περιπτώσεις που έφτασε κοντά στο να χάσει τη ζωή της, με τον πατέρα της να την προστατεύει «από ψηλά». «Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», είπε η ηθοποιός.

Η σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και η αποκάλυψη
Η κουβέντα έφτασε και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο για τον οποίο δήλωσε: «Γνώρισα έναν άνθρωπο υπέροχο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μια ιδιαίτερη σχέση. Περάσαμε όμορφα και εξακολουθούμε να μιλάμε. Ο γάμος express που έκανα, για 6 μήνες, ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, έτσι δεν είναι η ζωή;».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%88%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%9d%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b1-%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%b4/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .