Τετάρτη, Μαΐου 4

Σταμάτης Μαλέλης: «Έπαθα έμφραγμα, έπεσα σε βαθύ κώμα»

Σταμάτης Μαλέλης: «Έπαθα έμφραγμα, έπεσα σε βαθύ κώμα»

Ο Σταμάτης Μαλέλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

Ο γενικός διευθυντής του Mega, είπε:

«Πριν από τον θάνατο της μητέρας μου είχε προηγηθεί ο θάνατος του πατέρα μου 11 μήνες πριν και η μητέρα μου από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου δεν ξανά περπάτησε. Σαν να αρνήθηκε τη ζωή. Την ιστορική στιγμή που περιμέναμε να βγει στον αέρα το Mega και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι πέθανε η μητέρα μου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό και με έχει σημαδέψει», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Δεν κινδύνεψα απλά, έφυγα και ήρθα. Πάθαινα συνεχείς ανακοπές. Ήμουν σπίτι, ήταν ξημερώματα και έπαθα έμφραγμα, ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο. Έπεσα σε βαθύ κώμα, σχεδόν έφυγα. Δεν θα υπήρχα σήμερα, αν δεν έδιναν έναν απίστευτο αγώνα για να με σώσουν. Ξύπνησα μετά από εβδομάδες και δεν μπορούσε να κουνήσω τα δάχτυλά μου. Όταν σηκώνεσαι και γαντζώνεσαι από το παράθυρο καταλαβαίνεις το συγκλονιστικό νόημα της ζωής».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.


govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.