Τετάρτη, Μαΐου 4

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου - Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου - Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα

Η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου έγινε σήμερα, Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 9:30 π.μ., στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό, που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Ο 33χρονος γιος του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου, εντοπίστηκε νεκρός από τον τελευταίo στο διαμέρισμά του, στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Αρχές, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια καθώς η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και κατευθείαν έγινε λόγος για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Θεωρείται πιθανό, ότι επειδή έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος να υπέστη υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του. Καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, δεν έλαβε βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόταν και το επεισόδιο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.