Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Γιάννης Φέρτης: Δική του επιθυμία να μάθει ο κόσμος για τη μάχη του με το Αλτσχάιμερ

fertis

Όπως διευκρίνισε η Κάκια Ιγερινού, ήταν επιθυμία του ηθοποιού να προχωρήσει στην αποκάλυψη για την υγεία του - «Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς, δεν κρύβει τίποτε από κανέναν», έγραψε η σεναριογράφος 

Τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ δίνει ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης.

Ο θεατράνθρωπος που αγάπησε το κοινό, βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του και όπως έκανε γνωστό η Κάκια Ιγερινού, ήθελε ο κόσμος να το ξέρει.

Η σεναριογράφος μερικών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της μικρής οθόνης έκανε το βράδυ της Τετάρτης μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε για τον 84χρονο.

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του.

«Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.

kakia


Protothema.gr

 https://www.protothema.gr/life-style/article/1245074/giannis-fertis-diki-tou-epithumia-na-mathei-o-kosmos-gia-ti-mahi-tou-me-to-altshaimer/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.