Παρασκευή, Μαΐου 6

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μελών του Σωματείου Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής

ΠΡΟΣ

1)ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

2)ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

3)Γ.Γ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

4)ΔΥΕΦΚΚ

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΕΦΚΚΑ»

Κύριοι,

Με το παρόν έγγραφο Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο και το ΔΣ του σωματείου μας οι οποίοι μας ανακοίνωσαν ότι σε πρόσφατη επίσκεψη που είχαν στον ΔΥΕΦΚΚ Κο Μπερτανο απαίτησαν να απομακρύνει από το ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού   τον Υπαστυνόμο  Β  Μιχάλη Βογιατζή και τον αξιωματικό υπηρεσίας Γιώργο Παπαγεωργίου επειδή δήθεν δεν έχουν καλή συμπεριφορά!!!!

Η αλήθεια είναι άλλη όμως!!! Θέλουν να τους διώξουν  από γιατί πολύ απλά κάνουν σωστά τη δουλειά τους!!!

Γνωρίζει ο Κος Μπερτανος ότι οι κύριοι οι οποίοι συμμετέχουν στο ΔΣ είναι καφετζήδες και φτιάχνουν μόνοι τους τις υπηρεσίες τους καθώς και ότι ακολουθούν παράνομο ωράριο που δεν προβλέπεται από το ΠΔ 215/2006;

Μάλιστα οι κύριοι αυτοί του σωματείου μας διαδίδουν ότι κάνουν ότι θέλουν τον κο Μπερτάνο όπως συνεβαινε με τον προηγούμενο ανεκδιήγητο γιδάρχο και στρατηγό άνεμο, Σκλάβο Σ., που ήταν ανεπιθύμητος και αντιπαθής σε όλο το προσωπικό της εξωτερικής φρουράς Πανελλαδικά.

Πώς είναι δυνατόν να αποφασίζουν για κατι τόσο σοβαρό χωρίς να κάνουν Γενική συνέλευση ώστε να αποφασίσουμε εμείς τα μέλη που μας έχουν μόνο για να τους πληρώνουμε συνδρομή!!!!

Απαιτούμε την παραίτηση του άσχετου  Προέδρου και των άσχετων  μελών του ΔΣ ώστε να γίνουν άμεσα εκλογές και να αναλάβουν άλλοι ικανοί συνάδελφοι που εργάζονται και  που δεν έχουν καταντήσει καφετζήδες και καμαριέρες όπως αυτούς με μοναδικό σκοπό να λουφάρουν και να τεμπελιάζουν.

Φύγετε τώρα είστε ανεπιθύμητοι!!!

Πάψτε να μας κοροϊδεύετε εδώ και πολλά χρόνια!!!

Κορυδαλλός 4/5/2022

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΕΦΚΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.