Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Χαλκίδα: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι - Στις 16/5 η εκδίκαση της υπόθεσης

Χαλκίδα: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι - Στις 16/5 η εκδίκαση της υπόθεσης

Απέρριψε η εισαγγελέας το αίτημα αναβολής του κατηγορούμενου για την υπόθεση της κακοποίησης γάτας στην Αιδηψό.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του έδωσε έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ σύμφωνα με το οποίο έπαθε έγκαυμα αριστερού μηρού βάσει και του χορηγήθηκε επτά ημέρες αναρρωτική άδεια ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι

επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα του τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμπόδιζε την παράσταση του στη δίκη.

Παράλληλα, από το δικαστήριο απουσίαζαν και οι μάρτυρες, τα άτομα που ακούγονταν να γελούν με την ενέργεια του φίλου τους στην ταβέρνα της Αιδηψού, με συνέπεια ο δικαστής να δώσει αναβολή για δέκα ημέρες, επιβάλλοντας και 200 ευρώ πρόστιμο στους μάρτυρες.

 https://www.zougla.gr/greece/article/xalkida-stis-16-maou-i-ekdikasi-tis-ipo8esis-tou-30xronou-pou-klotsise-to-gataki-stin-edipso

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.