Παρασκευή, Μαΐου 6

Εκδήλωση Safe Water Sports-11 Μαϊου 2022 παρουσία Υπουργού Ναυτιλίας

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 10:00 με αφορμή την Εθνική ημέρα πρόληψης θαλάσσιων ατυχημάτων και πνιγμών και ενόψει της έναρξης της νέας καλοκαιρινής περιόδου, ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Safe Water Sposts & η Ένωση Σχολών Ναυγαοσωστικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Nησιωτικής Πολιτικής θα πραγματοποιήσουν ειδική εκδήλωση στην παραλία Moraitis beach για να παρουσιάσουν την καινοτόμο εφαρμογή

ναυαγοσωστών Lifeguard Rescue app, το ανανεωμένο Πληροφοριακό Σύστημα επιθεωρήσεων και ελέγχων που έχει παραχωρήσει το SWS στο Υπουργείο Ναυτιλίας καθώς και τα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης του Παρατηρητηρίου Ατυχημάτων.



Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ.  Γεώργιος Αλεξανδράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .