Παρασκευή, Μαΐου 6

Εκδήλωση Safe Water Sports-11 Μαϊου 2022 παρουσία Υπουργού Ναυτιλίας

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 10:00 με αφορμή την Εθνική ημέρα πρόληψης θαλάσσιων ατυχημάτων και πνιγμών και ενόψει της έναρξης της νέας καλοκαιρινής περιόδου, ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Safe Water Sposts & η Ένωση Σχολών Ναυγαοσωστικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Nησιωτικής Πολιτικής θα πραγματοποιήσουν ειδική εκδήλωση στην παραλία Moraitis beach για να παρουσιάσουν την καινοτόμο εφαρμογή

ναυαγοσωστών Lifeguard Rescue app, το ανανεωμένο Πληροφοριακό Σύστημα επιθεωρήσεων και ελέγχων που έχει παραχωρήσει το SWS στο Υπουργείο Ναυτιλίας καθώς και τα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης του Παρατηρητηρίου Ατυχημάτων.Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ.  Γεώργιος Αλεξανδράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.