Παρασκευή, Μαΐου 6

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ


της Λέττας Καλαμαρά *  

Ο ληστρικός φόρος ΕΝΦΙΑ επί των Ελλήνων ιδιοκτητών συνεχίζεται και από το καθεστώς Μητσοτάκη. Η εξαθλίωση και εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται και από τους αρίστους του πολιτικού απατεώνα Μητσοτάκη που φτωχαίνει την Ελλάδα με σχέδιο και πανηγυρίζει για τη διάλυση της.

Έχει το θράσος να παρουσιάζει και μειώσεις επί του "ενοικίου" των ιδιοκτήτων οι οποίοι πλήρωσαν φόρους να το αγοράσουν, να το κατασκευάσουν, να το κληρονομήσουν και συνεχίζουν να πληρώνουν φόρο να διαμένουν.

Είναι ντροπή οι Έλληνες να πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι τους, να μην μπορούν να διατηρήσουν την περιουσία των προγόνων τους και να καταφεύγουν σε πωλήσεις των πατρογονικών εστιών τους.

Ένας άτυπος ξεριζωμός Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη, όπου οι Έλληνες κάτω από τη μάστιγα των εξευτελιστικών μισθών, πενιχρών συντάξεων, ανεργίας και συνεχών ανατιμήσεων εκβιάζονται σε εγκατάλειψη της περιουσίας τους.







Η Χούντα Μητσοτάκη σύμφωνα με τη λίστα Ελευθερίας του Τύπου που ξεπέρασε και την Αλβανία του Ράμα δεν αξίζει να κυβερνάει την Ελλάδα διώκοντας τους Έλληνες εις όφελος των αποικιοκρατών. Εκβιάζοντας δημοσιογράφους με τις ομάδες εκβιαστών της που διαμένουν σε οικείες εκτελώντας συμβόλαια θανάτου.

Η Ελλάδα θα απελευθερωθεί και ο ΕΝΦΙΑ οφείλει να καταργηθεί πλήρως.

Οι Έλληνες να γίνουν ιδιοκτήτες της γης τους, των βωμών και εστιών και των επιχειρήσεων τους ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .