Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του καταγγέλλει σύζυγο και κόρη του ηθοποιού για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία με δόλο

Anestis_Vlaxos__1_

«Γιατί η κυρία Βλάχου όσο ήταν εν ζωή δεν ήρθε να μου πει ξέρεις τα άφησε όλα σε εμένα ο πατέρας;»,  διερωτήθηκε ο Ηρακλής Βλάχος - Δείτε το σχετικό βίντεο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το άνοιγμα της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή, τον Αύγουστο του 2021, αφού ξέσπασε μία απίστευτη διαμάχη μεταξύ των παιδιών του ηθοποιού, του γιου του, Ηρακλή και της κόρης του, Έλλης.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλής Βλάχος κινήθηκε νομικά κατά της δεύτερης συζύγου του πατέρα του και της κόρης της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος του μεγάλου ηθοποιού καταγγέλλει τις δύο γυναίκες για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία από δόλο.

«Είχα τυπικές σχέσεις. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δεν θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά», είπε στην κάμερα της εκπομπής και συνέχισε: «Στη διαθήκη γράφει πως ορίζεται ότι βασική κληρονόμος είναι η ετεροθαλής αδερφή μου. Δεν αναφέρει κάτι άλλο». Στη συνέχεια, έθεσε το ερώτημα: «Γιατί η κυρία Βλάχου όσο ήταν εν ζωή δεν ήρθε να μου πει ξέρεις τα άφησε όλα σε εμένα ο πατέρας για να ρωτήσουμε τον πατέρα;».

Στην ερώτηση, σχετικά με το τι ακριβώς γράφει η διαθήκη, ο Ηλίας Βλάχος απάντησε: «Γράφει ότι δίνει στην κόρη του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία. Είχε ένα σπίτι, άλλο ένα στη Δράμα και κάτι αγροτεμάχια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck3og39jiij5)


Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck3og39jiij5) 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.