Πέμπτη, Μαΐου 19

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

«Δεν ισχύει αυτό για τον Γιάννη Φέρτη.
Γιάννης Φέρτης και Μαρίνα Ψάλτη (Copyright: NDP)
Γιάννης Φέρτης και Μαρίνα Ψάλτη (Copyright: NDP)

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία είναι η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, διέψευσε την είδηση πως ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ. «Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη. Μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δεν ισχύει το ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

«Δεν ισχύει αυτό για τον Γιάννη Φέρτη. Είμαι σοκαρισμένη, γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας» δήλωσε η Μαρίνα Ψάλτη. 

Η σεναριογράφος μερικών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της μικρής οθόνης έκανε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) μία ανάρτηση στο Twitter για τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη. «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια». 

 

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του. «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .