Δευτέρα, Μαΐου 23

ΕΝΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ---Έδωσαν στον Μητσοτάκη τα “καθρεφτάκια” που δίνουν στους ιθαγενείς υπηκόους και πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι…


Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *  

Έγραφα προ ολίγων ημερών, ότι υπό καθεστώς ομηρίας από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ μεταβαίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην Αμερική προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν!

Μια είδηση που τα Συστημικά ΜΜΕ υποδέχτηκαν με διθυράμβους και πηχυαίους τίτλους! Εξυμνώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως τον πρώτο Έλληνα Πρωθυπουργό που θα μιλήσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 17 Μαΐου! Πιο συγκεκριμένα:

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, στην κοινή συνεδρίαση των δυο σωμάτων του Κογκρέσου των ΗΠΑ – Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία, προσκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να μιλήσει ενώπιον τους!

Τι σημαίνει άραγε αυτή η ξαφνική αγάπη των ΗΠΑ προς το πρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού; Τι παγίδες μπορεί να κρύβει για τα εθνικά μας θέματα;

Βεβαίως και δεν ισχύουν τα όσα επικαλούνται τα Συστημικά Μέσα, πως δηλαδή αναβαθμίζεται ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδος από αυτήν την επίσκεψη στις ΗΠΑ του Έλληνα Πρωθυπουργού!

Για κανένα λόγο δεν ισχύει η παραπληροφόρηση, η προπαγάνδα αυτών των Συστημικών Μέσων περί του ενισχυμένου ρόλου της Ελλάδος στην ευρύτερη περιοχή!

Για κανένα λόγο δεν ισχύει ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν το πολιτικό κύρος του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ποιον νομίζουν πώς κοροϊδεύουν; Δεν μπορούν ούτε τους ιθαγενείς της Αφρικής να πείσουν!

Ρώτησαν τον ελληνικό λαό, ο οποίος αποκηρύσσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως ο “διάβολος το λιβάνι”;

Δυστυχώς γι΄ αυτούς, στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη σκεπτόμενοι Έλληνες, που γνωρίζουν να διαβάζουν, που γνωρίζουν να αποκωδικοποιούν τις αμερικανιές της “εγκληματικής” κάστας των πολιτικών του “Δημοκρατικού Αμερικανικού Κόμματος”! Του κόμματος που διαμέλισε ένα ισχυρό ανεξάρτητο κράτος, τη Γιουγκοσλαβία, που προκάλεσε την πολεμική σύρραξη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και θρασύτατα και εντελώς ωμά οδηγεί τον πλανήτη στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!



Περισσότερο δουλοπρεπής δεν γίνεται…



Ωστόσο αυτά τα Συστημικά ΜΜΕ των λιστών Πέτσα, συνέχισαν με διθυράμβους και πηχυαίους τίτλους να υμνούν τα “κατορθώματα” του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ! Εκτός βεβαίως κάποιων ελάχιστων Μέσων που επιτέθηκαν κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον ως ανιστόρητο, ως εθνικά επικίνδυνο, ως δουλοπρεπή! Και πώς μπορώ να μην συμφωνήσω, όταν επί παραδείγματι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από του βήματος του Αμερικανικού Κογκρέσου, παρομοίασε την πολιορκία του Μεσολογγίου και την ιστορική έξοδο αυτοκτονίας των ελεύθερων Ελλήνων πολιορκημένων, με τους νεοναζί του “Τάγματος Αζόφ” στην Μαριούπολη της Ουκρανίας; Όταν οι μεν Μεσολογγίτες προτίμησαν στην έξοδό τους την αυτοκτονία αντί της παράδοσής τους, ενώ οι Αζοφιστές παρέδωσαν εαυτούς και όπλα στους Ρώσους; Τι απίστευτη βλακεία παραλληλισμού των Τούρκων σφαγέων στο διηνεκές, με τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις;

Ιστορική απρέπεια του Έλληνα Πρωθυπουργού, που δεν θα του συγχωρήσει ποτέ ο ελληνικός λαός, αλλά και οι ιστορικοί του μέλλοντος!

Μια ντροπιαστική σύγκριση, που μόνο δούλος προς αφέντη, μπορούσε να κάνει!

Δείτε παρακάτω τη συγκεκριμένη αναφορά και οργιστείτε μαζί μου:

«Αν αντικαταστήσουμε τη λέξη Ελλάδα με τη λέξη Ουκρανία θα δείτε τρομακτικές ομοιότητες με το σήμερα. Όπως συμβαίνει με τη Μαριούπολη, το Μεσολόγγι είχε εξαιρετικούς αμυνόμενους πριν από την τελική έξοδο. Όταν βλέπουμε τον ίδιο πόνο, την ίδια θλίψη σε μία πόλη με ελληνικό όνομα, θυμόμαστε το Μεσολόγγι και το κόστος του δικού μας αγώνα… Οι Έλληνες δεν θα είχαν απελευθερωθεί αν δεν είχαν τους συμμάχους, όσο και αν προσπαθούσαν…»!



Έγλειψε, έγλειψε, κολάκεψε, κολάκεψε τους Αμερικανούς ο Μητσοτάκης για προσωπικό συμφέρον…



Καταπέλτης ήταν ο γνωστός δικηγόρος Φλώρινας Παύλος Αλτίνης, για την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο των ΗΠΑ!

Διαβάστε παρακάτω το εκτενές σχόλιό του, όπως δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο Κούλης Μητσοτάκης έκανε μία “πάρα πολύ καλή ομιλία” ενός “Έλληνα” πολιτικού, ο οποίος θέλησε να πείσει την άρχουσα τάξη, δηλαδή τους δικτάτορες των ΗΠΑ, ότι είναι απολύτως πιστός στα κελεύσματα τους (των δικτατόρων των ΗΠΑ) και ότι θα πολεμήσει, ώστε αυτή η άρχουσα τάξη, αυτοί οι δικτάτορες, να μπορέσουν να επιβάλλουν την πολιτική τους παγκοσμίως και να εγκαθιδρύσουν την κυριαρχία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δήλωσε πιστός στην άρχουσα τάξη (δηλαδή στους δικτάτορες) των ΗΠΑ, δήλωσε ότι συμφωνεί με ό,τι αυτή η άρχουσα τάξη κάνει και ό,τι προτίθεται να κάνει στο μέλλον για όλον τον πλανήτη και, επιπλέον, δήλωσε ότι αυτή η άρχουσα τάξη πρέπει να αναλάβει την ηγεσία του πλανήτη.

Αυτή ήταν η ουσία και ο κύριος όγκος της ομιλίας του Μητσοτάκη.

Στα Ελληνικά θέματα αναφέρθηκε παρεμπιπτόντως. Η Ελλάδα αναφέρθηκε μόνον ως υποτακτικός των δικτατόρων των ΗΠΑ. Η Ελλάδα παρουσιάστηκε να έχει σημασία και αξία, μόνον ως εργαλείο των δικτατόρων των ΗΠΑ. Και μάλιστα δήλωσε ότι ο Ελληνικός λαός υπόσχεται να σταθεί δίπλα στους δικτάτορες των ΗΠΑ!!!

Ο Μητσοτάκης δήλωσε ειδικότερα, ότι πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα σε όλον τον κόσμο, για να είμαστε συμβατοί με τις ευκαιρίες της “Νέας Εποχής”.

Ειδικότερα πρέπει να εκπαιδεύσουμε (!!!!) ανάλογα τους νέους, να μεταρρυθμίσουμε (!!!!) τα ΜΜΕ για να μην διαβρώνουν (!!!!) την κοινωνική συνοχή, να θέσουμε όρια στην δημοκρατία (!!!!), διότι η δημοκρατία έχει μία σκοτεινή πλευρά (!!!!) (βλ. λεπτό 52’50’’), να προετοιμαστούμε για την νέα πανδημία (!!!) (βλ. λεπτό 47.30’), να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή κλπ.

Δηλαδή, είπε ότι πρέπει να κάνουμε όλοι μας, όλος ο κόσμος, αυτά που κρίνουν οι δικτάτορες των ΗΠΑ ότι πρέπει να κάνουμε και να αναγορεύσουμε αυτούς τους δικτάτορες σε κυριάρχους όλου του πλανήτη.

Και, βεβαίως, μας είπε ο Μητσοτάκης και πολλά για την Ουκρανία, την Ρωσία και τον Πούτιν. Για τον Μητσοτάκη ό,τι κάνει η Ρωσία και ο Πούτιν είναι κακό, και ό,τι κάνουν οι δικτάτορες των ΗΠΑ είναι καλό. Ασφαλώς και δεν είπε τίποτα ο Μητσοτάκης για τα παιδιά της Υεμένης που πεθαίνουν από την πείνα, ούτε για το Ιράκ, ούτε για το Αφγανιστάν. Για την Συρία είπε, ότι κακώς ενεπλάκη η Ρωσία, δηλαδή η Ρωσία έπρεπε να αφήσει τους δικτάτορες των ΗΠΑ να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους εμποδίσει. Τόσο αντικειμενικός υπήρξε ο Μητσοτάκης στην ομιλία του!!!

Όλη η ομιλία ήταν ένα βλακώδες και κακόγουστο θέαμα. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι πρώτον, όταν ο Μητσοτάκης είπε ότι πρέπει να σταματήσουν οι “υπερπτήσεις”, αποφεύγοντας τον όρο “παραβιάσεις εναερίου χώρου” και αποφεύγοντας να αναφερθεί ονομαστικά στην Τουρκία και δεύτερον, όταν αναφέρθηκε στην κατοχή της Κύπρου, όλοι αυτοί που τον άκουγαν χειροκροτούσαν. Τον χειροκροτούσαν και μας κορόιδευαν όλους τους Έλληνες. Μας κορόιδευαν και αυτοί που χειροκροτούσαν και ο αστείος Μητσοτάκης. Και μας κορόιδευαν, διότι από την μία χειροκροτούσαν και από την άλλη κάνουν πλάτη στους τουρκαλάδες!!!!!!

Ο Μητσοτάκης πήγε να μιλήσει στις ΗΠΑ για να “γλείψει” τους δικτάτορες των ΗΠΑ. Το πόσο γλοιώδες ήταν το “γλείψιμο” που τους έκανε, αποδεικνύεται από το ότι, ενώ παραλλήλισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τα ανδρείκελα των δικτατόρων των ΗΠΑ (ναζιστών και μη) στην Ουκρανία, τα οποία ανδρείκελα, κρυπτόμενα πίσω από αμάχους, δήθεν πολεμούν, δεν μερίμνησε να ενημερώσει τους ακροατές του, τι ήταν αυτό “το 1821”.

Επίσης η ελεεινότητα του “γλειψίματός” του, φάνηκε από το ότι θεώρησε τις ΗΠΑ ως εμπνευστή των Ελλήνων Επαναστατών του 1821. Μήπως, κατά τον Μητσοτάκη, αντί να τιμούμε τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Ανδρούτσο, τον Κανάρη κλπ., θα έπρεπε να τιμούμε τους προγόνους των σημερινών δικτατόρων των ΗΠΑ;

Ο Μητσοτάκης πήγε στις ΗΠΑ για να “γλείψει”. Η γλώσσα του σώματός του ήταν γλώσσα σώματος υπηρέτη αριστοκρατών-αφεντάδων. Το ύφος του ήταν ύφος λεβαντίνου κόλακα, έτοιμου να κάνει ο,τιδήποτε για να κερδίσει προσωπικά. Κολάκευσε….., κολάκευσε……., κολάκευσε ό,τι είναι δυνατόν να κολακευτεί.

Είναι ευεξήγητο το γιατί ο Μητσοτάκης κολάκευσε τους ισχυρούς των ΗΠΑ. Τους κολάκευσε διότι αυτοί καθορίζουν, το ποιος κρατάει την κουτάλα της εξουσίας στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναρωτιέται όμως κανείς…… Τι ανάγκη είχαν οι ισχυροί των ΗΠΑ, οι δικτάτορες των ΗΠΑ, την κολακεία ενός Κούλη Μητσοτάκη;;;; Τόσο αγαπούν την κολακεία;;; Ή τόσο πολύ χρειάζονται υποστηρικτές και δεν τους βρίσκουν, που αναγκάστηκαν να ζητήσουν την συνδρομή και ενός σαν τον Κούλη Μητσοτάκη;;;;;»!


Οργή για τους σκερβελέδες του σήμερα…


Τεράστια η οργή! Πλήθος σκληρών κριτικών από ανιδιοτελείς Έλληνες, γνωστούς στο Πανελλήνιο!

Όπως ο καθηγητής αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ποιητής, συγγραφέας, μεταφραστής ξένης λογοτεχνίας, Χρίστος Γούδης! Ο οποίος κατέλειγε ως εξής σε τελευταίο του άρθρο:

«…Και κάτι τελευταίο, για τον άστοχο, αν όχι υβριστικό, παραλληλισμό της πολιορκίας του Μεσολογγίου με αυτήν του Αζοφστάλ.

Οι Έλληνες δεν παραδόθηκαν. Έκαναν ηρωική ΕΞΟΔΟ!!! Προτίμησαν να: “είν’ έτοιμα στην άσπονδη πλημμύρα των αρμάτων / δρόμο να σχίσουν τα σπαθιά κι ελεύθεροι να μείνουν / εκείθε με τους αδελφούς, εδώθε με τον χάρο”!

Διέσπασαν τους αναρίθμητους Τουρκαλβανούς και Αιγυπτίους, και οι μισοί ένοπλοι πέρασαν ζωντανοί μέσα από τις τάξεις του εχθρού, σκορπώντας τον θάνατο σε υπερπολλαπλάσιους πολιορκητές. Το Μεσολόγγι δεν είναι για να το πιάνουν στο στόμα τους οι όποιοι ανιστόρητοι ψοφοδεείς σκερβελέδες του σήμερα.»!


“Ανέντιμος” Κυριάκος Μητσοτάκης…


Όπως ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Γιώργος Καμπάς, μιλώντας στην Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra24, σχολίασε μια άλλη πτυχή της ομιλίας Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ!

Την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την προμήθεια μαχητικών F35, υπογραμμίζοντας πως παρακάμπτει τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος που ψήφισε πριν δυο χρόνια η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Δηλώνοντας ο Στρατηγός ε.α πως:

«δεν γίνεται ποτέ, δηλαδή δεν βγαίνει ένας Πρωθυπουργός της χώρας και να ανακοινώσει από το εξωτερικό την αγορά ενός οπλικού συστήματος»!



Έδωσαν στον Μητσοτάκη τα “καθρεφτάκια” που δίνουν στους ιθαγενείς υπηκόους και πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι…



Πώς ήταν λοιπόν δυνατόν, να μην χειροκροτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλοι οι Αμερικανοί του Κογκρέσο όρθιοι;

Πως ήταν δυνατόν, να μην του πλέκουν διθυράμβους;

Όπως η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, χαρακτηρίζοντας την ομιλία Μητσοτάκη, ως ομιλία μοναδικής έμπνευσης:

«Δεν ήταν υπέροχη η ομιλία; Θεωρώ πως ήταν μοναδικής έμπνευσης! Είπα και στον Πρωθυπουργό, αμέσως μετά, πως έχω ακούσει πολλές ομιλίες στην Κοινή Σύνοδο του Κογκρέσου. Όλες τους ιστορικής σημασίας, ενδιαφέρουσες και εξαιρετικές. Μία από αυτές, όμως, μου έχει μείνει στο μυαλό εδώ και δεκαετίες. Αναφέρομαι σε μια ομιλία του Βάτσλαβ Χάβελ με θέμα τη δημοκρατία, πριν από 30 χρόνια. Η σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού είναι αυτής της κατηγορίας. Τόσο αξιόλογη, τόσο επίκαιρη»!

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η οποία διαπίστωσε ότι:

«Οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών μας είναι ισχυροί και βαθαίνουν μέρα με τη μέρα»!





Σε αυτούς τους διθυράμβους δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ένιωσε υπερήφανη από την παρουσία του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ:







Διασκεδαστικός Πρωθυπουργός…



Αντίθετα ο Πάνος Σκουρλέτης, Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, είδε τα πράγματα κάπως διαφορετικά από την Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ:

«…έρχεται τώρα ο κ. Μητσοτάκης και λέει στους Αμερικανούς “παίξτε τον ρόλο σας”, σαν τον έπαρχο των αποικιών, που πάει στην Αρχαία Ρώμη.

Γιατί να είμαστε εθνικά υπερήφανοι; Για τον αστείο παραλληλισμό του Κιέβου με το Μεσολόγγι ή για το χειροκρότημα – που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ήταν μεγαλύτερο από αυτό στη Βουλή των Ελλήνων – επειδή ήταν διασκεδαστικός;

H ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν διασκεδαστική για το ακροατήριό του και περιορίστηκε σε μια “ελαφριά συζήτηση που δεν πήγε στα επίδικα”!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .