Δευτέρα, Μαΐου 23

ΑΡΘΡΟ spoof - ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

 Δεν είναι μόνο η φήμη του γκαντέμη που συνοδεύει τον έλληνα πρωθυπουργό καθώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι από τον Ιούλιο του 2019 που κέρδισε τις εκλογές γίνονται φοβερά πράματα ανά την υφήλιο (θανατηφόροι ιοί που δεν τους πιάνουν τα εμβόλια, ανήκουστες δολοφονίες, πόλεμοι, πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές… ακόμα και κίνδυνος πυρηνικού πολέμου).


Δεν είναι μόνο ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα γίνει 80 ετών σε λίγους μήνες και παρουσιάζει εμφανή συμπτώματα σωματικής και πνευματικής κατάρρευσης (τα οποία για να μην αναγνωρίζει κάποιος μόνος του δια γυμνού οφθαλμού πρέπει να ενημερώνεται από τα Μεγάλα ΜΜΕ).


Κυρίως είναι η περίφημη κατάρα του Τιπεκανόε που θέλει κάθε Αμερικανό Πρόεδρο μετά το 1840, ο οποίος εκλέγεται σε έτος που διαιρείται με το 20 να πεθαίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του.


Το όνομα προέρχεται από τις στρατιωτικές επιτυχίες του μετέπειτα προέδρου Ουίλιαμ Χένρι Χάρισον, τον οποίο (σύμφωνα με τον μύθο) όταν νίκησε τις φυλές των ιθαγενών στην μάχη του Τιπεκανόε τον καταράστηκε ένας από τους αρχηγούς τους.


Μετά τον ίδιο τον Χάρισον (εξελέγη 1840 πέθανε από πνευμονία 1941), ακολουθούν οι Αβραάμ Λίνκολν (1860 δολοφονία 1865), Τζέιμς Γκάρφιλντ (1880 δολοφονία 1881), Ουίλλιαμ ΜακΚίνλεϊ (1900 δολοφονία 1901), Ουόρεν Χάρντινγκ (1920 ακαθόριστα αίτια 1923), Φραγκλίνος Ρούζβελτ (1940 εγκεφαλική αιμορραγία 1945) και Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ (1960 δολοφονία 1963).


Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι από τους 45 αμερικανούς πρόεδρους οι μόνοι που απεβίωσαν όντας ένοικοι του Λευκού Οίκου είναι αυτοί οι 7 και ο Ζαχαρίας Τέιλορ (δεν εμπίπτει στην κατάρα καθώς εκλέχθηκε το 1948).


Οι Τόμας Τζέφερσον και Τζέιμς Μόνροου, που εξελέγησαν πριν την κατάρα (1800 και 1820 αντιστοίχως) απεβίωσαν αρκετά χρόνια μετά την λήξη της προεδρίας τους, ενώ δεν έγιναν καν στόχος δολοφονικής απόπειρας.


Αυτό δεν συνέβη με τους προέδρους μετά το 1960 κι έτσι οι Ρόναλντ Ρήγκαν (1980) και Τζορτζ Ουόκερ Μπους (2000), αν και επέζησαν έφτασαν πολύ κοντά στον θάνατο.


Παρόλο που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η κατάρα αν δεν έχει σπάσει έχει τουλάχιστον κατευνασθεί κανένας δεν θέλει να την δει να ανασταίνεται.


Έτσι καθώς ο Τζο Μπάιντεν εξελέγη το 2020 έχοντας ήδη το ένα πόδι στον τάφο οι Αμερικανοί (που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του), αποφάσισαν για να αποφύγουν τον ‘έλληνα γκαντέμη’ να τον αντιμετωπίσουν με τις πλέον δοκιμασμένες ελληνικές μεθόδους.


Απευθύνθηκαν λοιπόν στην χαρτορίχτρα Αργυρώ (που έγινε γνωστή ως σύμβουλος της καταδικασμένης Έφης στην υπόθεση με το βιτριόλι) κι αυτή τους έδωσε τις οδηγίες που βλέπουμε στην φωτογραφία.


ΥΓ Βέβαια κάποιοι μιλάνε για μια απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμα Αμερικανού προέδρου, καθώς με τόσο επιβαρυμένη υγεία προβαίνει σε συναντήσεις με τόσο επικίνδυνα άτομα, αλλά θεωρούνται θιασώτες θεωριών συνομωσίας.

https://fantastikanea.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .