Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Πάτρα: Ανοιξαν με κλειδαρά το σπίτι της σπιτονοικοκυράς οι δικηγόροι των συγγενών της (Εικόνες)

patras

Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μπήκαν μέσα στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν, πήγαν με κλειδαρά και άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Οπως είπαν, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συζητήθηκαν στο Ειρηνοδικείο Πατρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενεί της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

Η απόφαση αναμένεται μέχρι την Δευτέρα.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

patra1 patras

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%91%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.