Παρασκευή, Μαΐου 6

Bonus μόνο για τους… διευθυντάδες! Ποιό το κέρδος των υπαλλήλων; Καταγγελία κόλαφος!

ceo

Μην νομίζετε ότι τα Golden boys υπάρχουν μόνο στο ελληνικό δημόσιο. Υπάρχουν και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό και στις ιδιωτικές εταιρείες. Διευθυντές και CEO που μοιράζονται τον κόπο των υπαλλήλων για να φέρουν κέρδος στην εταιρεία.

Διαβάστε την καταγγελία και θα καταλάβετε:

Τις τελευταίες ημέρες λανσάρεται από αρκετές οικονομικές εφημερίδες ότι η Διοίκηση της Πλαίσιο Computers A.E.B.E. κατέβαλε μπόνους 1 εκατ. Ευρώ στο προσωπικό, λόγω υπεραπόδοσης της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2021, την οποία ο CEO της εταιρείας Κωνσταντίνος Γεράρδος αποδίδει ‘εξελιγμένες υποδομές σε logistics και ecommerce’ αλλά και στη ‘συλλογική προσπάθεια της ομάδας της Πλαίσιο καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του Covid…’.

Θα ήθελα λοιπόν ως εν ενεργεία υπάλληλος της εταιρείας να αποσαφηνίσω ότι το Bonus δόθηκε μη αναλογικά και μάλλον επιλεκτικά στα υψηλόβαθμα στελέχη του προσωπικού, συγκεκριμένα οι υπάλληλοι των καταστημάτων πλην υποδιευθυντών και διευθυντών δεν έλαβαν ούτε ένα ευρώ το οποίο έστω και συμβολικά θα αντικατόπτριζε τις θυσίες και τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας που εμείς οι υποστελεχωμένοι και καταπονημένοι υπάλληλοι καθημερινά αντιμετωπίζουμε , μίας και δουλεύουμε κάθε μέρα στο 200% των δυνατοτήτων μας για να μπορεί η εταιρεία να απολαμβάνει την κερδοφορία της. Απ’ότι φαίνεται η προσπάθεια για τον Ceo είναι συλλογική αλλά η ανταμοιβή ανήθικα επιλεκτική.

Υ.Γ δεν ανήκω σε κανένα συνδικάτο απλά θα ήθελα έστω και από ηθικής άποψης να αποκατασταθεί η αλήθεια.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/bonus-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%a0%ce%bf%ce%b9%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.