Παρασκευή, Μαΐου 6

«Βολεύτηκε» και η Αλεξία Μπακογιάννη: Στην εταιρεία της η «επικοινωνία» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

ΑΛΕΞΙΑ

Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη/Μπακογιάννη «βολεύτηκε», ο λόγος για την Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία προσελήφθη ως σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για έναν χρόνο. 

 Η σχετική απόφαση πάρθηκε στις 19 Απριλίου του 2022.

Όπως προκύπτει από την απόφαση, μετά από την εξέταση των υποβληθεισών προσφορών, την επικοινωνία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναλαμβάνει η AIA Relate της κυρίας Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία μετά τον ισραηλινό μεγαλοεπιχειρηματία Μπένι Στέινμετζ που συνελήφθη τον Δεκέμβριο στο Ελ. Βενιζέλος λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε από τις Ρουμανικές Αρχές, αλλά και τον ομογενή εκ Βενεζουέλας επιχειρηματία Θεόδωρο Δουζόγλου τον οποίο «ψάχνει» η Επιτροπή για το ξέπλυμα σε 5 χώρες, προσθέτει έναν ακόμη επικοινωνιακό λογαριασμό στο χαρτοφυλάκιο της!

Η εταιρεία της Α. Μπακογιάννη θα παίρνει 2.356 ευρώ το μήνα.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%af%ce%b1-%ce%9c%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.