Παρασκευή, Μαΐου 6

«Βολεύτηκε» και η Αλεξία Μπακογιάννη: Στην εταιρεία της η «επικοινωνία» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

ΑΛΕΞΙΑ

Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη/Μπακογιάννη «βολεύτηκε», ο λόγος για την Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία προσελήφθη ως σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για έναν χρόνο. 

 Η σχετική απόφαση πάρθηκε στις 19 Απριλίου του 2022.

Όπως προκύπτει από την απόφαση, μετά από την εξέταση των υποβληθεισών προσφορών, την επικοινωνία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναλαμβάνει η AIA Relate της κυρίας Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία μετά τον ισραηλινό μεγαλοεπιχειρηματία Μπένι Στέινμετζ που συνελήφθη τον Δεκέμβριο στο Ελ. Βενιζέλος λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε από τις Ρουμανικές Αρχές, αλλά και τον ομογενή εκ Βενεζουέλας επιχειρηματία Θεόδωρο Δουζόγλου τον οποίο «ψάχνει» η Επιτροπή για το ξέπλυμα σε 5 χώρες, προσθέτει έναν ακόμη επικοινωνιακό λογαριασμό στο χαρτοφυλάκιο της!

Η εταιρεία της Α. Μπακογιάννη θα παίρνει 2.356 ευρώ το μήνα.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%af%ce%b1-%ce%9c%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .