Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Παίκτρια ριάλιτι κολάζει με τις… ακατάλληλες φωτογραφίες της στο Instagram

663-1

Αποτέλεσε μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της Φάρμας, η οποία μπορεί να μην έκανε καθόλου καλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο είχε κάποιες παρουσίες που… ξεχώρισαν.

O λόγος για την Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 της έπαιζε θέατρο. Αν και σπούδασε στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, τα κατάφερε και συνέχισε στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών.

Όσο σπούδαζε υποκριτική, παράλληλα δούλευε σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα της όμως την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 ετών ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική.

«Καυτό» το προφίλ της στο Instagram

Από την ενασχόλησή της με τη γυμναστική η Κρίστυ έχει αποκτήσει ένα εντυπωσιακό σώμα το οποίο επιδεικνύει συχνά με φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το Instagram.

Οι φωτογραφίες της κερδίζουν χιλιάδες likes, ενώ οι ακόλουθοι μέρα με τη μέρα αυξάνονται.

 

makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.