Τρίτη, Μαΐου 3

Lottie Moss: Η αδερφή της Kate Moss αισθάνεται πιο απελευθερωμένη, όταν είναι γυμνή

Lottie Moss: Η αδερφή της Kate Moss αισθάνεται πιο απελευθερωμένη, όταν είναι γυμνή
Η influencer και πρωταγωνίστρια του OnlyFans στην αρχή φοβόταν να γίνει αυτό που είναι, αλλά τώρα το απολαμβάνει

Πιο απελευθερωμένη όταν είναι γυμνή, αισθάνεται η Λότι Μος, αδερφή της Kate Moss. Η νεαρή, η οποία δεν ακολούθησε τα χνάρια του διάσημου μοντέλου, αν και προσπάθησε κάποια στιγμή,

παραδέχθηκε, σε συνέντευξη της στο διαδικτυακό podcast, «Call Her Daddy», πως: «Αισθάνομαι πιο απελευθερωμένη όταν είμαι γυμνή. Νιώθω τεράστια δύναμη, όταν είμαι πολύ χαρούμενη και σέξι. Φοβόμουν τόσο πολύ να γίνω αυτή που είμαι, τώρα απλά το απολαμβάνω».

Η Lottie Moss, προσπάθησε να ακολουθήσει την καριέρα της αδερφής της, Κέιτ, και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες. Η νεαρή απορεί σήμερα πώς δεν έπεσε θύμα διατροφικών διαταραχών, καθώς τα φαγητά που απολάμβανε καθημερινά ήταν ελάχιστα και πολύ μικρά σε μερίδες.



Προκειμένου, όμως, να αντέξει τόσο τις σκληρές απαιτήσεις του χώρου, όσο και τη συνεχή σύγκριση με την αδερφή της, ξεκίνησε και εν τέλει εθίστηκε στο αλκοόλ, συνήθεια που την οδήγησε στο να μην μπορεί να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι της.

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Η influencer και πρωταγωνίστρια του OnlyFans δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πώς η απόφαση της να αναρτά γυμνό περιεχόμενο στο διαδίκτυο επηρέασε τη σχέση με τη μαμά της, Ίνγκερ Σόλνορνταλ

«Προφανώς και ήταν πολύ δύσκολο. Με τη μαμά μου δεν μιλούσαμε για αρκετές εβδομάδες, αφού συνειδητοποίησε ότι άνοιξα λογαριασμό στο OnlyFans, όμως, οι σχέσεις μας σήμερα έχουν αποκατασταθεί. Το έχει ξεπεράσει πλήρως, έχει συμβιβαστεί με αυτή μου την απόφαση και πλέον έχουμε μία υπέροχη σχέση» εκμυστηρεύεται.

«Το να είμαι σεξουαλικά αρεστή με βοηθά στο να αντλώ δύναμη και αυτοπεποίθηση. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη. Η ιδέα δημιουργίας του λογαριασμού μου προέκυψε τυχαία, όταν μία μέρα είδα έναν συγκάτοικο μου να περνά καλά και να βγάζει χρήματα από αυτό. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι αυτό θέλω να κάνω. Και το έκανα. Μεταξύ άλλων, το OnlyFans με βοήθησε να ανακαλύψω και την πραγματική σεξουαλική μου ταυτότητα. Πλέον, δηλώνω πανσεξουαλική και αυτό με χαροποιεί» συμπληρώνει.

Σήμερα, η Λίλι Μος, πιο απελευθερωμένη από ποτέ, βιοπορίζεται προβάλλοντας το γυμνό της σώμα, μία απόφαση που έχει αποδεχτεί τόσο η αδερφή και η μαμά της, όσο και οι καλύτεροι της φίλοι.

Newsbeast.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .