Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Met Gala 2022: Η εμφάνιση της Naomi Campbell με κόσμημα αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων

Met Gala 2022: Η εμφάνιση της Naomi Campbell με κόσμημα αξίας 6,6 εκατ.  δολαρίων

Το θέμα του φετινού Met Gala που πραγματοποιήθηκε ήθελε οι καλεσμένοι να κάνουν εμφανίσεις πνευσμένες από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με την καλύτερη «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, η Νaomi Campbell εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του γκαλά κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry, το οποίο συνδύασε με σπάνια κοσμήματα.

Από την εμφάνισή της ξεχώριζε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει. 

Η Νaomi Campbell ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα και στο πρόσωπο, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.