Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Met Gala 2022:Γιατί όλοι μιλάνε για τη δημιουργία Versace που επέλεξε η Blake Lively;

 Met Gala 2022:Γιατί όλοι μιλάνε για τη δημιουργία Versace που επέλεξε η Blake Lively;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου η φιλανθρωπική εκδήλωση του Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, Met Gala.

Φέτος το θέμα της βραδιάς ήταν το «Gilded Glamour», που πλημμύρησε το κόκκινο χαλί με χρυσά φορέματα και υπερβολικά αξεσουάρ και σύνολα.

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν η Blake Lively, ο Ryan Reynolds, η Regina King και ο Lin-Manuel Miranda.

Η Blake Lively, η οποία είναι διάσημη για τις glamour εμφανίσεις της στο Met Gala αλλά και στο κόκκινο χαλί γενικότερα, έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα Atelier Versace, το οποίο περιελάμβανε μια πολυμορφική ουρά που άλλαζε μέσα σε δευτερόλεπτα. 

To αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Όταν η Blake Lively έφτασε στο κόκκινο χαλί, το αστραφτερό φόρεμα Versace με χάντρες τυλίχτηκε από έναν υπερμεγέθη χάλκινο σατέν φιόγκο. Αλλά καθώς ανέβαινε τις σκάλες προς την είσοδο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, o φιόγκος ελευθερώθηκε για να αποκαλύψει το υπόλοιπο σαρωτικό σύνολο: Μια μακριά φούστα σε παλαιωμένο χάλκινο τόνο, αποτίοντας φόρο τιμής στο Άγαλμα της Ελευθερίας.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.