Στην άκρη… άφησε το στέμμα της Κατερίνα Κουβουτσάκη και αποφάσισε να… ακολουθήσει άλλα μονοπάτια στη ζωή της.

Ο λόγος για την εστεμμένη από τον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021,η οποία αποφάσισε να αφήσει τις πασαρέλες και έγινε πρωταγωνίστρια της Sirina, της εταιρίας παραγωγής πορνοταινιών που είχε κάνει

πάταγο πριν από μερικά χρόνια με το περίφημο «Απαγορευμένο» της Τζούλιας!

Μάλιστα, έχουμε ήδη και… το πρώτο δείγμα δουλειάς της 26χρονης. Η εστεμμένη πρωταγωνιστεί στην ταινία με τον τίτλο «Ελληνίδα top model σε παρτούζα» με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού, η οποία έχει ανέβει στην πλατφόρμα ενηλίκων sirinaclub.com.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η Κουβουτσάκη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, και από τα καλλιστεία (όπου μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο «Miss Universe» στο Ισραήλ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατό για λόγους υγείας) και τον χώρο της μόδας να μεταπηδήσει στον χώρο των αισθησιακών ταινιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και πάντα τέτοια!

https://www.in.gr/2022/05/14/itrash/apo-star-pornostar-gnoriste-tin-26xroni-katerina-kouvoutsaki-pou-thelei-na-ginei-nea-tzoulia-aleksandratou-eikona/