Παρασκευή, Μαΐου 6

«Η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ» και χαμός στο twitter


Ο κόσμος με το hashtag #διαγγελμα απάντησε στον Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη χαρακτηριστική ατάκα, «με απόφασή μου, λοιπόν… »  ανακοίνωσε τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για τις εξωφρενικά τιμές στην ενέργεια, για τις οποίες έριξε ξανά όλες τις ευθύνες στον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά εκεί που και πάλι ήθελε να δείξει ότι αυτός το… λύνει και πάλι σαν “Μωυσής” ήταν ότι θέλησε να δείξει ότι δεν υπολογίζει ούτε την ΕΕ.

«αλλά δεν πρόκειται να περιμένω μέχρι το αργοκίνητο ευρωπαϊκό υπερωκεάνιο να αλλάξει πορεία». Σε κάθε περίπτωση εντύπωση και πολλά χιουμοριστικά tweets είχαμε λόγω των φράσεων:

«Η φθηνότερη ενέργεια όμως είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ. Συνεπώς, μικρές αλλαγές στις συνήθειες μας, όπως μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις των κλιματιστικών μας, θα φέρουν αμέσως και χαμηλότερους λογαριασμούς. Έτσι βοηθούμε και το περιβάλλον αλλά και το πορτοφόλι μας».

Οπότε, μετά το θερμοσίφωνα (του κ.Σκρέκα), να προσέχετε και τα κλιματιστικά.

Η ατάκα του δε ότι «η φθηνότερη ενέργεια όμως είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ», έσπασε τα κοντέρ σχολιασμού με το hashtag #διαγγελμα

 pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .