Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΕΔΩ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! Απαγορεύεται η διαμονή αλλοδαπών σε 1200 γειτονιές ενώ καμία γειτονιά δεν θα γίνει γκέτο αποφασίζει η Άγκυρα

SOULERIMAN-1-768x461

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουλίου, το ποσοστό των αλλοδαπών που μπορούν να διαμένουν σε γειτονιές θα μειωθεί από 25%  σε 20% ενώ 1200 γειτονιές θα είναι κλειστές για διαμονή αλλοδαπών .

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα που δέχεται αλλεπάληλα κύματα παράνομων μεταναστών από την Τουρκία βγάζει λόγους για τα περί ενσωμάτωσης πληθυσμών!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα tourkikanea.gr, δήλωσε τα εξής :

¨Οι γειτονιές όπου η αναλογία του αριθμού των αλλοδαπών προς το συνολικό αριθμό των ατόμων υπερβαίνει το 25% πλέον  ¨κλείνουν¨ για τη διαμονή όλων των αλλοδαπών. 781 γειτονιές, όπου ο αριθμός των αλλοδαπών ξεπέρασε το 25%, έκλεισαν για διαμονή. Από την 1η Ιουλίου, το ποσοστό που θα εφαρμοστεί θα είναι το  20%. Έτσι, 1200 γειτονιές θα καταστούν ¨κλειστές¨ για αλλοδαπούς ¨!

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.