Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Π@ΡΤΟΥΖΑ, Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ!!! Σεξ με πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα και άλλα… 4 ταμπού που πρέπει να ξεχάσουμε εδώ και τώρα!

LKZemWog13HOO6MHV2gw-1024x570

Ταμπού γενικά θεωρούμε οτιδήποτε δεν γίνεται αποδεκτό από τις κοινωνικές νόρμες. Τα ταμπού -δυστυχώς- υπάρχουν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας κι ειδικά στις σεξουαλικές σχέσεις.

Υπάρχουν πράγματα κι εμπειρίες που πολλοί αρνούνται να βιώσουν μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν ότι η κατακραυγή θα είναι μεγάλη ή θα κάνουν κάποιο σεξουαλικό λάθος.

Κανείς δε μπορεί να σου υποδείξει τι να κάνεις και πως να το κάνεις στο κρεβάτι σου. Οι σεξουαλικές εμπειρίες αφορούν την πάρτη του καθενός και πρέπει να είναι απελευθερωμένες από ταμπού.

Αυτά είναι τα 5 πιο κοινά ταμπού στο σεξ που πρέπει να τελειώσουν εδώ και τώρα:

1 Πρωκτικό σεξ

Σε σένα μπορεί να μην αρέσει και να μην υπάρχει καν ως σεξουαλική επιλογή, αλλά σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν και το τιμούν. Γι’ αυτό να προσέχεις τι δηλώνεις δημοσίως και σε ποιους το δηλώνεις.

Αν το πρωκτικό σεξ είναι κάτι που θες πολύ να δοκιμάσεις και πειραματιστείς, απλά κάνε το και κράτα τον για τον εαυτό σου. Αν η εμπειρία σου φανεί καλή, μπορείς ακόμη και να το μοιραστείς με τους άλλους και να τους προτρέψεις να το δοκιμάσουν κι εκείνοι.

2 Σεξ με περίοδο

Το σεξ ενώ η κοπέλα έχει περίοδο δεν είναι κάτι το κακό, αρκεί φυσικά να έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δε σιχαίνεσαι το αίμα και μπορεί να διαισθανθείς περίεργες μυρωδιές εκεί κάτω.

Από την στιγμή που κι οι δύο σύντροφοι συμφωνούν ότι είναι κομπλέ, τότε έτσι θα είναι. Εκείνες τις μέρες του μήνα ειδικά οι κοπέλες έχουν πολλές ορμές κι αν μπορούν να τις ικανοποιήσουν μέσω του σεξ, είναι υπέροχο.

3 Τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή

Είναι πραγματικά τεράστιο μαρτύριο για μία γυναίκα να ξυρίζεται καθημερινά ή ανά δεύτερη μέρα όταν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή. Είναι πολύ κακό γιατί δημιουργούνται ερεθισμοί, κοκκινίλες, σπυράκια και δεν αφήνεις γενικά το δέρμα να αναπνεύσει.

Σε μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι και τόσο κακό να εξηγήσεις στο σύντροφό σου ότι σου είναι αδύνατο να ξυρίζεσαι τόσο συχνά κι ότι πρέπει να αφήσεις την ευαίσθητη περιοχή σου να «ξεκουραστεί».

Είναι σίγουρο ότι θα δείξει κατανόηση. Άλλωστε για κάποιο λόγο υπάρχουν τρίχες στην εν λόγω περιοχή κι είναι για τη δική σου προστασία κι υγιεινή.

4 Απουσία οργασμού

Αν είσαι από εκείνους που δεν έρχονται σε οργασμό ή δεν έχεις βιώσει ακόμη οργασμό, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη. Δεν είναι ένα μυστικό που πρέπει να αποφεύγεις να μοιραστείς με κάποιον.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής, να μην υποκρίνεσαι ψεύτικους οργασμούς και να το συζητήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να βρείτε μία λύση.

Υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω στο σεξ που είναι υπέροχα, αλλά δεν είναι ικανά να σε φέρουν σε οργασμό. Αναζήτησε λοιπόν εκείνα που θα σου προσφέρουν την απόλυτη ηδονή.

5 Σεξ με παραπάνω από ένα συντρόφους παράλληλα

Αν δε βρίσκεσαι σε σχέση κι αναζητάς ευκαιριακά και χαλαρά πράγματα, δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να πειραματίζεσαι με διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Είσαι σε μία ηλικία που πρέπει να ζεις τις καταστάσεις όπως έχουν για να μην σου δημιουργηθούν απωθημένα στο μέλλον.  Αν θες να κάνεις σεξ με πολλά άτομα ταυτόχρονα, απλά κάνε το. Αν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντι σε αυτά τα άτομα, δεν έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν άλλο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.