Τετάρτη, Ιουνίου 8

Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο σέξι από ποτέ με μαύρο μπικίνι και ψηλοτάκουνα

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανάρτησε η Λατίνα σούπερ σταρ

Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο σέξι από ποτέ με μαύρο μπικίνι και ψηλοτάκουνα

Σε καλοκαιρινή διάθεση έχει μπει η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία κόβει για ακόμη μια φορά την ανάσα με το ασύλληπτο κορμί της. Χθες Τρίτη, η Λατίνα σταρ ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα μαύρο string μπικίνι, μια μεταξωτή ρόμπα, μεγάλα γυαλικά ηλίου Versace και ψηλοτάκουνα mules της δικής της εταιρείας.

«Καλοκαιρινή λειτουργία: ενεργοποιημένη», έγραψε η 52χρονη Λόπεζ στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία περιελάμβανε επίσης ένα βίντεο με την ίδια να στροβιλίζεται με το μαγιό της.

 

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ έχουν τραβήξει τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πλησιάζει ο γάμος τους. Κάτι που είχε ανακοινωθεί και το 2003 όταν ακόμα Λόπεζ και Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά. Για ένα χρόνο όμως δεν έδωσαν καμία λεπτομέρεια στη δημοσιότητα, μέχρι που το 2004 ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πλέον μαζί και πως έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Πλέον όμως «είναι μαζί και σχεδιάζουν το μακροπρόθεσμο μέλλον τους, αλλά ο Μπεν σέρνει πολύ τα πόδια του όταν πρόκειται για την οργάνωση του γάμου – και αυτό αγχώνει την Τζεν… Φαίνεται ότι ο Μπεν είναι χαρούμενος που περιμένει τον επόμενο χρόνο για να παντρευτεί. Αυτός και η ομάδα του έχουν πει στους ανθρώπους ότι θα είναι μια αρκετά μεγάλη δέσμευση και είναι χαρούμενοι που κάνουν το πράγμα τους χωρίς κανένα άγχος», ανέφερε πρόσφατα πηγή από τον κοντινό κύκλο του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό Closer.

, ανέφερε πρόσφατα πηγή από τον κοντινό κύκλο του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό Closer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .