Κυριακή, Ιουνίου 12

Κρήτη: 45χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 22χρονο συγχωριανό του – Κίνδυνος να ξεσπάσει «βεντέτα»

Η αστυνομία αναζητεί τα ίχνη του δράστη που εξαφανίστηκε μετά το φονικό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα έναν 22χρονο κατά τη διάρκεια καβγά ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το θύμα φέρεται να διαπληκτίστηκε άγρια με τον δράστη στην κοινότητα Αργουλιό του Δήμου Μυλοποτάμου, καταλήγοντας λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου αιμόφυρτος, φέροντας στο σώμα του τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Ήταν, ωστόσο, ήδη πολύ αργά, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του άτυχου νέου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί γύρω από το Αργουλιό που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου, από φόβο μην και ξεσπάσει βεντέτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου από τον συγχωριανό του. Τα αίτια του διαπληκτισμού που ξέσπασε αργά το απόγευμα της Κυριακής δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 45χρονος φέρεται να πυροβόλησε τέσσερις φορές από πολύ κοντινή απόσταση τον 22χρονο, έξω από το σπίτι της αδερφής του, ενώ, κατόπιν, μπήκε στο φορτηγάκι του και τράπηκε σε φυγή.

Η φονική συμπλοκή σήμανε συναγερμό στις αρχές, με τους αστυνομικούς να αναζητούν, πλέον, παντού τον δράστη, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί, έχοντας μαζί του το μοιραίο όπλο. Παράλληλα, προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο χωριό που φέρεται να έχει ξεσηκωθεί, με άμεσο κίνδυνο να ξεκινήσουν αντίποινα, με στόχο συγγενικά πρόσωπα του αδίστακτου φονιά.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


  • Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .